♥ SIGNATURE DE CHANEL - INTENSE LONGWEAR EYELINER PEN '10 NOIR'

woensdag, oktober 11, 2017

Signature de Chanel - Intense Longwear Eyeliner Pen '10 Noir'

Het lijkt wel alsof de ene leuke nieuwigheid de andere opvolgt bij Chanel. Enkele maanden geleden was er nog de lancering van Le Gel Sourcils, een wenkbrauwgel waar ik écht fan van ben, en vorige maand kregen ook de make-up borstels van het Franse huis een heuse make-over. Vooraleer ik het met jullie over Les Pinceaux de Chanel ga hebben, wil ik jullie graag de nieuwe eyeliner, Signature de Chanel voorstellen.

Signature de Chanel - Intense Longwear Eyeliner Pen '10 Noir'
Signature de Chanel - Intense Longwear Eyeliner Pen '10 Noir'
Signature de Chanel 'Intense Longwear Eyeliner Pen' is een eyelinerpen met een uiterst fijne en zachte penseelpunt. Hij heeft dus geen vilten punt zoals bvb. de Écriture de Chanel, maar synthetische haartjes. Het voordeel daarvan is dat je de eyeliner altijd heel precies en gelijkmatig tegen de wimperrand kan aanbrengen.

Wanneer je de eyelinerpen voor het eerst gebruikt, dien je de (bijgeleverde) vulling in de pen te klikken. Precies zoals je dat bij een vulpen zou doen. Na een drietal minuten is de punt verzadigd met de inkt en is de eyelinerpen klaar voor gebruik. Zo makkelijk gaat het! Volgens mij zijn er geen navullingen beschikbaar voor dit pennetje, maar misschien komt dat wel in de toekomst, wie weet?    

Signature de Chanel - Intense Longwear Eyeliner Pen '10 Noir'
Ik heb de eyelinerpen nu al een tijdje in gebruik en heb niet echt de indruk dat hij snel leeg zal geraken. De inkt vloeit nog steeds even goed als toen ik hem voor de eerste keer gebruikte. In het begin was het even wennen om de eyelinerpen op de juiste manier vast te houden,  er is namelijk een smalle en een brede, platte kant maar ondertussen heb ik het al goed onder de knie en kan ik de meest fijne lijntjes trekken.

Liefhebbers van een goed gepigmenteerde eyeliner moeten de Signature de Chanel eyelinerpen zeker proberen. De zwarte kleur is intens en heeft een mooie satijnachtige finish die niet vlekt of in fijne lijntjes kruipt. De finish hier is veel minder glanzend dan bij de Écriture de Chanel eyelinerpen en oogt daardoor natuurlijker, vind ik.       

Signature de Chanel - Intense Longwear Eyeliner Pen '10 Noir'
Een ander - en niet onbelangrijk - pluspunt is de houdbaarheid! Uit de verpakking heb ik niet echt kunnen afleiden of de Signature de Chanel eyelinerpen waterproof is of niet, maar de houdbaarheid is alvast fenomenaal. Zélfs wanneer je iets vettere oogleden hebt! Laat deze alsjeblieft niet uit het assortiment verdwijnen, Chanel!

De Signature de Chanel Intense Longwear Eyeliner Pen is verkrijgbaar bij de parfumerie en de Chanel E-Boutique

Prijs: 36,90 (enkel verkrijgbaar in zwart)

0 reacties