♥ MAC LIP SCRUBTIOUS 'FRUIT OF PASSION'

woensdag, oktober 04, 2017

MAC Lip Scrubtious 'Fruit of Passion'

Of je nu mét of zonder lipstick door het leven gaat, één ding is zeker: droge velletjes op je lippen zijn nooit mooi. Met een lipscrub maakt je je lippen in een handomdraai glad en zacht zodat ze straks weer helemaal kissproof zijn.

Lipscrubs komen tegenwoordig in allerlei uitvoeringen. Potjes, sticks, én je kan ze ook zelf maken. Dat laatste lijkt me altijd een heel gedoe en ik vraag me ook af hoe het met de houdbaarheid zit als je zoiets zelf maakt. MAC kwam vorig jaar aanzetten met Lip Scrubtious, een lipscrub in een handig potje dat verkrijgbaar is in vijf verschillende smaken: Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar en Sweet Vanilla.


MAC Lip Scrubtious 'Fruit of Passion'
MAC Lip Scrubtious 'Fruit of Passion'
Candied Nectar en Fruit of Passion sprongen er voor mij zowel qua geur en kleur meteen uit. Candied Nectar (oranje) is fruitiger, terwijl Fruit of Passion (roze) een echte snoepjesgeur heeft, heerlijk! Over de kleur hoef je je geen zorgen te maken, die is zo goed als onzichtbaar na gebruik. Misschien dat de donkere kleuren een kleurwaasje achterlaten op de lippen, zou best kunnen.

De formule van Lip Scrubtious is er eentje op suikerbasis en bevat tal van hydraterende en voedende bestanddelen die je lippen zacht en soepel maken. De lipscrub voelt stevig en laat zich ook prima doseren, dat doe ik met een spateltje (wordt niet bij het product geleverd). 
   
MAC Lip Scrubtious 'Fruit of Passion'
Doordat er een aantal voedende oliën in de scrub verwerkt zitten, blijft de scrub ook netjes op de lippen 'kleven'. Mijn eerdere ervaring met de Lush Lipscrub was dat deze echt niet op de lippen bleef zitten, waardoor er nogal wat product verloren ging. Sorry, Lush!

De Lip Scrubtious lipscrub behoort absoluut tot mijn favorieten! Hij verwijdert droge velletjes in alle zachtheid en zorgt voor gladde en zachte lippen. De lekkere snoepjesgeur is ook een pluspunt. Als jullie op zoek zijn naar een fijne lipscrub dan kan ik jullie deze zeker aanbevelen. 

De Lip Scrubtious lipscrub is verkrijgbaar in alle MAC-stores, ook online
Prijs: 16 (14 ml)   0 reacties