BLACK & GOLD HOLIDAY FAVORITES

vrijdag, oktober 06, 2017

Chanel, Victoria Beckham x Estee Lauder, Balmain, Shiseido, Dior

Op zoek naar hét ultieme kerstgeschenk of gewoon een cadeautje voor jezelf? Je kan nooit vroeg genoeg van start gaan als je het mij vraagt. Kerstcollecties maken stilaan hun intrede en bij een aantal merken vind je zelfs nu al iets voor onder de kerstboom. Met een beetje bling-bling... in zwart en goud!

Bij Chanel (1.) zorgen ze tijdens de feestdagen altijd voor iets speciaal. Dit jaar brengt het Franse huis een geparfumeerde lichaamsgel met goudkleurige glitters en gouddeeltjes, met de geurnoten van N°5. Na de succesvolle make-uplijn van Victoria Beckham x Estee Lauder (2.) vorig jaar is er nu het vervolg. Heb je de prachtige Eye Ink oogschaduw in 'Black Myrrh' vorig jaar gemist, grijp dan nu je kans!

We zijn het er allemaal over eens, tijdens de feestdagen mag het al wat meer zijn. Diorific Vernis Liner uit de Dior Precious Rocks Holiday 2017 Collection (3.) Balmain Paris Hair Couture (4.) 'Gold-plated cutting comb', wie kan er aan weerstaan? Chanel (5.) kleurt onze nagels de komende feestdagen oranjerood, donkergroen en... zwart met Le Vernis Longue Tenue '580 Celebrity'.  Shiseido pakt uit met een nieuwe verzorgingslijn, Waso. De verpakkingen zien er alvast heel leuk uit. Ik ben benieuwd naar de Soft + Cushy Polisher, een ultra-zachte exfoliator op basis van plantaardige korreltjes die de huid op een milde manier verfijnt, ook de gevoelige.


Chanel N°5 Fragments d'Or85 (in avant-première in de Chanel E-boutique)
Victoria Beckham x Estee Lauder Eye Ink 'Black Myrrh': 45 (in geselecteerde parfumeries) 
Diorific Vernis Liner: 28 (parfumerie)
Balmain Paris Hair Couture 'Gold-plated cutting comb': €35 (Net-a-porter) 
Chanel Le Vernis '580 Celebrity': €25 (in avant-première in de Chanel E-boutique)  
Shiseido Waso Soft + Cushy Polisher: 28,80 (parfumerie)0 reacties