OUAI 'MORNING AFTER KIT'

woensdag, augustus 16, 2017

Ouai Morning After Kit
Vertrek je binnenkort nog op vakantie of ben je gewoon nieuwsgierig naar de producten van het populaire haarverzorgingsmerk Ouai dan zijn reissetjes zoals deze Morning After Kit van Ouai ideaal. De set bevat drie van hun bestsellers in een handig travel size formaat dat je makkelijk kan meenemen in je vakantiekoffer. 

In de Morning After Kit - die verpakt zit in een stevig transparant tasje - vind je de Rose Hair & Body Oil, de Dry Shampoo Foam en de Finishing Crème. De inhoud van de producten is ruim voldoende om mee te nemen op vakantie of om eens uit te proberen.

Ouai Morning After Kit
Rose Hair & Body Oil (28 ml)
Een luxueuze en snel absorberende olie op basis van Absinthium, Shea en Rose Hip Oil die je zowel voor het lichaam als het haar kan gebruiken. De voedende olie voelt niet al te vettig of plakkerig en geeft het haar en lichaam een mooie glow! 

Ik gebruik deze graag op de haarpuntjes maar je kan het ook prima als haarmasker gebruiken dat je een nachtje laat zitten. De rozengeur is lekker maar vrij intens, vind ik. Vandaar dat ik het enkel op de haarpuntjes gebruik.

Ouai Morning After Kit
Dry Shampoo Foam (43 g)
Droogshampoos in sprayvorm bestonden al, maar ik ben er nooit fan van geweest. Inderdaad, geen fan want het eindigde meestal met een matte haardos vol poederresten. Met een droogshampoo in moussevorm zou je daar in principe geen of minder last mogen van hebben, dus wilde ik het wel eens proberen. 

Het gebruik is heel eenvoudig: het flesje goed schudden en vervolgens een beetje product over het droge haar verdelen, met de nadruk op de vettere delen (haarwortels). Mijn haar is ongeveer op schouderlengte en de grootte van een mandarijntje is genoeg. De mousse heeft enkele seconden nodig om helemaal op te drogen maar het resultaat is verbluffend. Geen witte poederrestjes, wel heel veel volume en vooral een zalige geur!   
    
Ouai Morning After Kit
Finishing Creme (15 ml)
Deze lichtgewicht crème die fijn tot medium haar beschermt tegen (styling)hitte en droge puntjes gladmaakt, is niet meer weg te denken uit mijn haarverzorgingsroutine. Reden daarvan is dat hij mijn haar prima verzorgt zonder het vettig te maken. Bovendien is het kleine reisformaat van 15 ml heel handig voor in je handtas! 

Benieuwd naar deze Finishing Crème? Het artikel kan je hier nog even nalezen.


De Ouai Morning After Kit is o.a. verkrijgbaar bij Sephora.fr
Prijs: € 25,00


0 reacties