MAKE UP FOR EVER @ PLANET PARFUM

vrijdag, augustus 18, 2017

Make Up For Ever - Planet Parfum

Dat ze bij Planet Parfum niet stilzitten, is ondertussen wel duidelijk. Het voorbije jaar nog vierde de parfumerieketen de opening van een gloednieuwe vestiging in Brugge met drie nieuwe luxe merken: Bobbi Brown, Jo Malone en Giorgio Armani Cosmetics. Sinds kort hebben ze alweer een topper aan hun assortiment toegevoegd: Make Up For Ever!

Het merk Make Up For Ever werd in 1984 opgericht door de bekende make-upartieste Dany Sanz, die zich al snel wist te onderscheiden door haar producten met intense, ultra gepigmenteerde kleuren en foundations die zowel populair zijn op als naast het witte doek. Oorspronkelijk was Make Up For Ever bedoeld voor make-upartiesten maar intussen heeft het merk ook de harten van het grote publiek veroverd, wat vooral te danken is aan de professionele kwaliteitsformules en het uitgebreid productgamma. Een aantal van de producten zijn nu reeds beschikbaar via de e-shop en vanaf september 2017 in een selectie van Planet Parfum-parfumerieën.

Make Up For Ever - Ultra HD Microfinishing Loose Powder
Make Up For Ever - Ultra HD Microfinishing Loose Powder
Ultra HD Microfinishing Loose Powder
Dit lichtgewicht, transparant finishingpoeder werd ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vereisten van de nieuwe high definition technologieën van film- en televisiewereld. Dankzij de fijne textuur met silica-bolletjes creëer je een matte en heldere finish

Het poeder zit verpakt in een plastic potje met een soort van netje dat precies genoeg poeder vrijgeeft. Op die manier verspil je ook minder product. Voor een natuurlijk resultaat wordt aangeraden om een weinig product aan te brengen met een grote kwast of kabuki-brush.  

Make Up For Ever - Ultra HD Microfinishing Loose Powder
Make Up For Ever - Ultra HD Microfinishing Loose Powder
In het begin maakte ik de fout door te veel poeder te gebruiken, met als gevolg dat ik er nogal bleekjes uitzag. Niet doen dus! Een beetje volstaat om een fluwelige finish te krijgen. Een groot pluspunt aan dit poeder is dat het niet geparfumeerd is. Toch iets waar ik altijd op let met mijn gevoelige huid.

Doordat het Ultra HD Microfinishing Loose Powder zo zuinig in gebruik is kan ik me voorstellen dat je heel lang doet met zo'n potje.

Make Up For Ever - Smoky Lash
Smoky Lash Mascara 'Noir'
Deze mascara met een uiterste concentratie aan pigmenten belooft een buitengewoon volume, eindeloze verlenging en onmiddellijke krul

De uiterst zwarte kleur is inderdaad een pluspunt maar het beloofde volume-effect bleef bij mij toch een beetje uit. 

Make Up For Ever - Smokey Lash
Make Up For Ever - Smokey Lash
Uiteraard spelen vele factoren een rol, zoals de lengte en dikte van je wimpers. 

Voor mij is deze Smoky Lash mascara eerder een goede basic mascara met een degelijk borsteltje. Niets meer, niets minder.

Make Up For Ever - Artist Rouge Crème
Artist Rouge Crème Lipstick 'C405 Stage Red'
De Artist Rouge Crème lipstick werd speciaal ontwikkeld voor het podium en ik zie meteen waarom. De pigmentatie is enorm! 

De uiterst gepigmenteerde formule dekt bijzonder goed zonder in te boeten aan comfort. De kleur glijdt als het ware over de lippen en belooft tot 8 uur lang te blijven zitten. 

Make Up For Ever - Artist Rouge Crème
Make Up For Ever
Hier zien jullie een kleurveegje van de Smoky Lash mascara 'Noir' (links op de foto), en de uiterst gepigmenteerde kleur van de Artist Rouge Crème lipstick in de kleur 'C405 Stage Red'.


De producten van Make Up For Ever zijn verkrijgbaar via de e-shop en vanaf september in een selectie van Planet Parfum-parfumerieën.

- Ultra HD Microfinishing Loose Powder: 36,90 
- Smoky Lash Mascara: €25,90
- Artist Rouge Crème lipstick : 25,90

1 reacties

  1. Oh, ik wist niet dat make up for ever in België eindelijk werd verkocht! Ik kan niet wachten. Bedankt voor je blogpost x

    BeantwoordenVerwijderen