FAVORITES: AUGUST '17

woensdag, augustus 02, 2017


Het is augustus! Mijn verjaardag komt dus echt wel dichtbij... Voor mij hét moment om al een kleine verlanglijst samen te stellen. Dat het ook deze keer niet moeilijk was om het plaatje vol te krijgen, zullen jullie trouwens meteen merken.

Wie me een beetje kent, weet dat ik gek ben op bloemen. Ik hou er gewoon van! Hoe mooi zou deze Flower Box (1.) wel niet staan bij me thuis? Voor zij die de flower box nog niet kennen, dit is een luxueuze cadeau doos met verse bloemen. Leuk om te geven, maar vooral om te krijgen! Het concept is overgewaaid vanuit Frankrijk maar stilaan zijn deze luxe dozen met verse bloemen ook bij ons terug te vinden. Fresh (2.) is een Amerikaans skincaremerk waar je de laatste tijd heel veel over leest. Sinds kort zijn de producten - waaronder dit 'Rose Face Mask' (26) - ook verkrijgbaar in de Franse webshop van Sephora. Chanel brengt in september een gloednieuw parfum uit dat 'Gabrielle' (3.) zal heten. Hoe het parfum precies zal ruiken weet ik niet maar ik ben wel heel benieuwd! (€103). 

Nog meer fijn nieuws bij Chanel zijn deze drie nagellakken (4.) in prachtige roze/roodtinten. Le Vernis '491 Rose Confidentiel' (heruitgave), '600 Rose Énergie' en '586 Rose Prodigious' (25). Bralettes zijn helemaal in! Hoe mooi is dit kanten exemplaar (5.) van Anine Bing? (75). Hébben! Deze nieuwe exfoliërende douchegel (6.) van Jo Malone. Verkrijgbaar in drie verschillende geuren (30). De producten van Ouai Haircare bevallen me zo goed dat dit setje (7.) mee op de lijst mag! Ouai Haircare Repair Kit (28). Ook met chocolade kan je me altijd plezieren! Ziet dit doosje truffels van Godiva er niet zalig uit? Het water loopt me al in de mond!


0 reacties