♥ BOBBI BROWN EYE BLENDER BRUSH

vrijdag, juli 07, 2017

Bobbi Brown Eye Blender Brush

Of je nu de voorkeur geeft aan make-up kwasten met synthetische haren of eerder natuurlijke haren verkiest, de keuze is aan jou. Het voordeel van kwasten met synthetische haren is dat ze vaak sneller drogen en doorgaans ook goedkoper zijn. Natuurlijke haren hebben dan weer het voordeel dat ze - mits de juiste verzorging - een langere levensduur hebben en dat de kleur niet in de haren trekt. Iets wat kan gebeuren bij witte, synthetische haren.

Als grote liefhebber van mooi vervaardigde make-up kwasten heb ik altijd al een zwak gehad voor merken zoals Shu Uemura, Bobbi Brown en Chanel. Die zijn misschien iets prijziger in aankoop maar gaan echt jàren mee! De meeste die ik bezit, zijn dan ook voornamelijk van deze drie merken. 

Bobbi Brown Eye Blender Brush
Bobbi Brown Eye Blender Brush
De allernieuwste telg in mijn collectie is deze Eye Blender Brush van Bobbi Brown. Niet bepaald de goedkoopste blending brush op de markt, maar wel de zachtste ooit. Ook nà het wassen! De natuurlijke haren hebben precies de juiste lengte en vorm waarmee je makkelijk verschillende kleuren oogschaduw kan blenden. 

Niet alleen is hij meester in harde lijnen vervagen, je kan hem ook gebruiken om je concealer te setten. Iets waar velen hem trouwens voornamelijk voor gebruiken. 

Bobbi Brown Eye Blender Brush
De Eye Blender Brush van Bobbi Brown heeft ondertussen een vaste plaats gekregen in mijn make-up tas en ik zou hem niet meer kunnen missen!

Bobbi Brown is o.a. verkrijgbaar bij:
- Parfuma Antwerpen & Wijnegem
- Cosmeticary Brussel
- Bobbi Brown Store Antwerpen & Gent
- Inno Brussel (Nieuwstraat)

Prijs: 33,50

0 reacties