INSTAGRAM #MEI '17

maandag, juni 12, 2017


Het aftellen naar een weekje vakantie is begonnen! Over precies twee weken vertrek ik met mijn vriend naar Sicilië. Het zag er even naar uit dat onze reis niet kon doorgaan omwille van een spoedoperatie die mijn vriend moest ondergaan, maar tot hiertoe kunnen de plannen gelukkig doorgaan. Deze foto is genomen tijdens onze reis naar Boedapest  (1.) vorig jaar, ik blijf het een mooie foto vinden.

Sinds enkele weken test ik de Finishing Crème (2.) van Ouai. Een heerlijk product dat mijn haren verzorgt zonder te verzwaren. Een toppertje, dit! De maand mei was best wel warm, ook voor de katten. Op zo'n momenten is een plekje in de schuur (3.) ideaal om af te koelen. Als ik op zaterdag de stad in ga, loop ik altijd even langs het bloemenkraam op de Kouter. Hier hebben ze de mooiste pioenrozen (4.)! Een zwart kleedje (5.) is onmisbaar, alleen heb ik er al zoveel. Dit komt van bij Zara.

Gespot bij Inno: deze leuke kaptafel (6.) aan de Benefit Cosmetics stand. Volgens mij is dit er eentje van Ikea. Poes Vicky (7.). Bij Casa zag ik deze zomerse hebbedingen staan, een flamingo drinkbeker en opblaasbare bekerhouder. Nu nog een zwembad (9.)! Gelukkig heeft mijn zus er eentje. 

Hopelijk wordt de maand juni even mooi en zonnig!


0 reacties