SISLEY PHYTO-TOUCHE POUDRE ÉCLAT SOLEIL 'TRIO PÊCHE DORÉE'

donderdag, april 06, 2017

Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil

Droom jij ook van een stralende zonnige teint? Met het nieuwe Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil van Sisley is dat makkelijker dan ooit! De nieuwe bronzer bevat drie natuurlijke tinten waarmee je perfect het effect van de eerste zonnestralen kan creëren. Sisley maakt hiervoor gebruik van de nieuwe 'Back Injection' techniek, een techniek waardoor een unieke crème-poeder textuur ontstaat die moeiteloos met de huid versmelt. Het resultaat is een egale en zonnige teint.

Sisley is een echte expert op het vlak van combineren van verzorging met de allernieuwste make-up technologieën. Zo bevat het Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil tal van verzorgende ingrediënten die het uitdrogen van de huid tegengaan.

Karitéolie: zorgt voor zachtheid en geeft comfort
Cameliaolie: zachtheid en gaat uitdrogen tegen
Vitamine E-derivaat: bestrijdt vrije radicalen

Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil
Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil
Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil is verkrijgbaar in twee kleurharmonieën, 'Trio Pêche Dorée' voor de lichte huid en 'Trio Miel Canelle' voor matte huid. Het palette dat ik jullie laat zien is 'Trio Pêche Dorée, het lichtste van de twee.

In het doosje - dat is afgewerkt met leuke zebraprint - zitten twee goudbeige tinten en een koraalroze blush met 'golf'-design verborgen die voor een natuurlijke zongebruinde kleur zorgen. De blush tenslotte zorgt voor een frisse en stralende touch.

Bij het Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil hoort ook een mini kabuki brush, die krijg je er gratis bij. De mini kabuki brush bestaat uit zachte, synthetische vezels en is net als de andere Sisley make-up borstels ontwikkeld in samenwerking met het Franse bedrijf Raphaël, dat al sinds 1793 kwaliteitspenselen vervaardigd. Deze mini kabuki brush is niet al te groot en dus ideaal om overal mee te nemen. Het mag gezegd worden, deze kabuki is van superieure kwaliteit. Bravo, Sisley! 

Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil
Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil
Om jullie een idee te geven van de vederlichte textuur heb ik de drie tinten in veegjes aangebracht. Zien jullie de mooie egale finish? De kleuren bevatten geen opvallende glitterdeeltjes maar geven wel een mooie satijnen finish. Links zien jullie de donkerste kleur waarmee je het gezicht meer diepte geeft. Het is een mooie warme kleur, zeker niet oranje. De middenste kleur zorgt voor een mooie warme highlight en kan je ook makkelijk combineren met de donkerste kleur voor een zonnige teint op maat.

Als laatste zien we de blush, een prachtig koraalroze die voor een stralende final touch zorgt. Deze breng je aan op de jukbeenderen. Hiermee geef je je gebruinde teint een fris accent. 

Sisley Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil

Phyto-Touche Poudre Éclat Soleil is verkrijgbaar in twee kleurharmonieën:
- Trio Pêche Dorée (voor de lichte huid)
- Trio Miel Cannelle (voor de matte huid)

Prijs: € 76,50 


0 reacties