INSTAGRAM #MAART '17

woensdag, april 05, 2017


De maand maart kende heel wat mooie zonnige dagen. Ik maakte kennis met Essie Gel Couture (1.), een langhoudende gel nagellak die exclusief bij Planet Parfum verkocht wordt. Dit is de kleur 'Hold The Position', een zachtroze kleur uit de nieuwe Ballet Nudes collectie die ik al vaak heb gedragen. Jullie hebben het misschien al gezien of gelezen, er komt een Bobbi Brown store (2.) in Gent! Meer bepaald in de Koestraat, da's niet zo ver van de Kouter en Brabantdam. Fantastisch, toch? Maart was ook de maand waarin Bobbi Brown de Havana Brights collectie (3.) lanceerde. Het zomerse make-up tasje mocht als eerste mee naar huis.

Ik kan echt genieten van een homemade Nespresso Latte Macchiato (4.), voeg daar nog een scheutje caramel siroop van Monin aan toe en je hoort me een tijdje niet meer. Een uitgebreid gamma felle neon nagellakjes vind je dit seizoen bij Hema (5.). De review van beide kleuren staat trouwens online. Om met deze goudkleurige sandalen (6.) te gaan werken is het misschien nog wat te vroeg, maar voor een avondje uit zijn ze perfect. En ze zitten zalig! 

Deze leuke teenslippers (7.) vond ik voor een prikje bij Primark. Ideaal om je pas gelakte teennagels te laten drogen. Eerder liet ik jullie al kennismaken met het prachtige lakje van 'Bleu Pastel' (8.) van Chanel. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Een toppertje! Wie houdt van contouren moet absoluut deze Contour Kit (9.) van Anastasia eens proberen. De kleuren zijn niet te donker en daardoor heel natuurlijk. Exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.   
   

0 reacties