HEMA LONG LASTING NAILPOLISH '117 CHEERFUL CHERRY'

zondag, april 30, 2017

Hema Long Lasting Nailpolish '117 Cheerful Cherry'

De neon nagellakjes van Hema waren al een succes, geen wonder dus dat er al snel meer gingen volgen. Wisten jullie trouwens dat de nagellakcollectie van Hema erg uitgebreid  is? Er zitten zeker een aantal prachtige kleuren tussen! Ziehier mijn laatste aanwinst uit de Long Lasting collectie in de kleur Cheerful Cherry

Hema Long Lasting Nailpolish '117 Cheerful Cherry'
Hema Long Lasting Nailpolish '117 Cheerful Cherry'
Anders dan de neon lakjes kregen de Long Lasting lakjes een sticker met de kleurnaam. Handig! Bright Blossom, Bubbly Bubblegum en Cheerful Cherry zijn maar enkele leuke voorbeelden. Goed gekozen, Hema! 

Cheerful Cherry is een prachtig fuchsia kleurtje, ideaal om je outfit op te fleuren. Het is niet de standaard fuchsia kleur, wel eentje met wat rood erdoorheen. Heel mooi! De formule van Cheerful Cherry is een combinatie tussen crème en jelly, ook wel crelly genaamd, en lakt daardoor bijzonder goed. Net als bij de neon lakjes, heeft ook deze een handig peddelvormig kwastje.

Hema Long Lasting Nailpolish '117 Cheerful Cherry'
Cheerful Cherry dekt mooi bij een laagje, al zorgen twee laagjes ook hier voor extra kleurintensiteit. De lak droogt vrij snel en glanst extreem, voor de foto heb ik geen top coat gebruikt! Op vlak van houdbaarheid scoort Cheerful Cherry heel goed. De kleur blijft makkelijk drie, vier dagen mooi zonder chippen. 

Het enige wat me een beetje stoorde was dat de nagellak ruime tijd nodig had om volledig uit te harden. Hij droogt vrij snel, alleen het uitharden duurt wat langer dan bij een andere nagellak, vind ik.

Hema Long Lasting Nailpolish: € 2,50


0 reacties