CLOSE - SET 4 BLENDER SPONSJES

woensdag, april 12, 2017

Planet Parfum Blender Make-up Sponsjes

Goed nieuws voor de fans van blender sponsjes. Close, het huismerk van Planet Parfum komt met een leuke set van vier blender sponsjes die met hun unieke design voor een vlekkeloze en egale teint zorgen. Een mooie toevoeging aan hun gamma make-up en beauty accessoires als je het mij vraagt.

Planet Parfum Blender Make-up Sponsjes
De set bestaat uit 2 grote en 2 kleine blender sponsjesDe sponsjes voelen zacht en tegelijkertijd ook stevig aan en liggen goed in de hand. Het grote eivormige exemplaar is ideaal om foundation en blush aan te brengen, terwijl de kleinere exemplaren perfect zijn voor het kleinere, precisiewerk zoals rondom de ogen en neus of om concealer aan te brengen.

De meeste blender sponsjes die ik al ben tegengekomen dien je met de hand te wassen, deze van Close zijn wasbaar op 60°C! Het is wel belangrijk om de sponsjes na elke reiniging goed te laten drogen vooraleer je ze opbergt.

Planet Parfum - Close Blender make-up spons
Voor een set van 4 make-up sponsjes betaal je € 14,90, ideaal voor wie wil kennismaken met de voordelen van zo'n magisch eitje zonder al te veel centen te betalen.

De set met 4 blender sponsjes is exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum en op www.planetparfum.be 


1 reacties

  1. Ik vind die grote sponsjes echt wel goed! Mijn beautyblender blijft nummer 1, maar ze zijn een pak goedkoper natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen