♥ CHANEL - LES INDISPENSABLES DE L'ÉTÉ 2017 - LE VERNIS '564 SEA WHIP'

vrijdag, april 07, 2017

Chanel Le Vernis '564 Sea Whip'

Met de nieuwe make-up collectie Les Indispensables de l'Été waarmee Chanel ons de komende dagen verwelkomt, brengt het huis Chanel een hommage aan de zonnige, vrije geest van Gabriëlle Chanel. De kleuren in deze stralende en glamoureuze make-up collectie zijn geïnspireerd op natuurlijke landschappen en doen denken aan een schitterende zonsondergang. 

Naast intense bronstinten en warme perziknuances waarmee we onze lippen de komende zomer kunnen inkleuren, bevat de Cruise Collectie een nieuw bronzing poeder Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour en vier nieuwe tinten nagellak. De oogmake-up producten zullen niet verkocht worden in Europa.    

Chanel Le Vernis '564 Sea Whip'


Eén van die vier nieuwe tinten nagellak is 'Sea Whip', een zachte pastelroze kleur die jullie zeker in huis moeten halen. De kleur is echt beeldig! Het lakje kreeg de toepasselijke naam 'Sea Whip' en ik zie meteen waarom. De lichte koraalkleur is er zeker in terug te vinden.

'Sea Whip' bevat geen shimmers en heeft een mooie crème finish die perfect dekt na twee laagjes. Wel vooraf een goede base coat aanbrengen, zo krijg je het mooiste resultaat. De lak droogt vrij snel en glanst mooi op zich. Toch is het aan te raden om af te werken met een top coat om extra lang van deze mooie kleur te kunnen genieten.   

Chanel Le Vernis '564 Sea Whip'
Chanel Le Vernis '564 Sea Whip'
Op de foto draag ik twee laagjes 'Sea Whip', zonder top coat. De glans is wel opmerkelijk, vind ik. Net zoals bij de meeste lakjes van Chanel scoort deze prima op vlak van houdbaarheid. Drie, vier dagen blijft de kleur mooi zitten. Tenminste, als je de top coat niet vergeet.

'Sea Whip' is een heel draagbare kleur die op een subtiele manier de zon op je nagels weet te toveren. Ik ben dan ook vrijwel zeker dat deze kleur veel fans zal hebben.

Chanel Les Indispensables de l'Eté 2017
Chanel Le Vernis '564 Sea Whip'
De nieuwe make-up collectie Les Indispensables de l'Éte is verkrijgbaar in de Chanel E-Boutique en vanaf 15 april ook in de parfumerie.

- Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour (Light, Medium Light, Medium, Medium Deep, Deep) : € 51,00
- Rouge Coco Shine (Golden Sun - Golden Sand): € 36,00
- Rouge Coco Stylo (Panorama - Esquisse): € 36,00
- Le Vernis Longue Tenue (Sargasso - Coquillage - Coralium - Sea Whip): € 25,00


1 reacties