SISLEY PHYTO-BLUSH TWIST 'PETAL' & 'PAPAYA'

woensdag, maart 22, 2017

Sisley Phyto-Blush Twist 'Petal' & 'Papaya'

Nu de lente eindelijk is begonnen, is ook de inhoud van mijn make-up tas lichtjes aangepast. Zo hebben herfst- en winterkleuren plaats gemaakt voor frisse en vrolijke make-up producten zoals deze nieuwe crèmeblush Phyto-Blush Twist van Sisley.

De Phyto-Blush Twist is een langhoudende crèmeblush met vederlichte formule die verandert in een poeder van zodra hij in contact komt met de huid. Voor nog meer comfort en om uitdroging tegen te gaan werd de formule verrijkt met Vitamine E, Camelia- en Karitéolie.  

Sisley Phyto-Blush Twist 'Petal' & 'Papaya'
Sisley Phyto-Blush Twist 'Petal' & 'Papaya'
Ik vind crèmeblushes sowieso fijner dan poederblushes omdat die een mooie, frisse gloed geven en perfect te doseren zijn. Dat deze blushes ook nog eens een handige verpakking hebben, is mooi meegenomen. 

Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar, al zou ik eentje eerder een highlighter noemen.

'01 Petal': een fris en zacht babyroze
'02 Fushia': een pittig fuchsia roze kleur
'03 Papaya': een warme peach kleur 
'04 Glow': een zachte champagnekleur met shimmer, ideaal om te highlighten

Sisley Phyto-Blush Twist 'Petal' & 'Papaya'
Sisley Phyto-Blush Twist 'Petal' & 'Papaya'
Links op de foto zien jullie 'Petal', een mooie frisse en vooral erg draagbare roze kleur. De kleur is vrij licht, oogt niet te koel en daardoor geschikt voor de meeste huidtinten. Deze kleur is trouwens mijn favoriet!

'Papaya', rechts op de foto is duidelijk meer gepigmenteerd. Het is een koraal/peachy kleur die vrij warm oogt. Gelukkig laat de kleur zich moeiteloos in de huid blenden. Ook al vind ik 'Papaya' een prachtige kleur, het is niet meteen de kleur die ik zou kiezen bij een lichte (winter)huid.

De textuur en houdbaarheid van deze crèmeblushes zijn werkelijk top! Ze smelten als het ware op de huid en laten zich heel mooi blenden. De Phyto-Blush Twist is niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtypes.


De Sisley Phyto-Blush Twist is verkrijgbaar bij de parfumerie.
Beschikbare kleuren: '1 Petal' - '2 Fushia' - '3 Papaya' - '4 Glow'

Prijs: € 45,50


0 reacties