INSTAGRAM #FEBRUARI'17

donderdag, maart 02, 2017


De maand februari was er eentje boordevol nieuwe lanceringen en helaas ook enkele uitspattingen, oeps... Vogue (1.) bracht z'n allereerste Belgische editie uit - Hoera! - en daar ben ik superblij mee! Ik was al langer fan van de Nederlandse editie maar een 'eigen' Belgische is toch net iets leuker. De Jo Malone (2.) corner bij Parfuma is altijd een beetje 'gevaarlijk terrein' voor mij. Mijn nieuwste aanwinst? De Vitamin E Body Balm! Tijdens de maand februari liet de zon zich regelmatig van haar beste kant zien, tijd om enkele felgekleurde nagellakjes van Chanel (3.) boven te halen.

Geluk zit vaak in kleine dingen! Je vindt me niet vaak in de keuken maar deze homemade toast met avocado en gerookte zalm (4.) is een plezier om te maken. Snel klaar, gezond en vooral heel lekker! Een pareltje onder de cream blushes is dit Cheek Glow Palette van Bobbi Brown (5.). De kleur 'Pearl/Pink Flush' is trouwens perfect voor mijn lichte huidtint. Ik kocht deze bij Cosmeticary. De Météorites Perles van Guerlain (6.) gaan al een tijdje mee maar het blijft leuk om ze boven te halen. 

Cream blush is helemaal on trend dit seizoen! Sisley bracht zijn versie met de nieuwe Phyto Blush Twist die verkrijgbaar is in vier kleuren. Ik heb de kleuren 'Petal' en 'Papaya', echte toppertjes! Een review volgt! #pinkypromise. Elk jaar brengt Chanel een mini brush set uit, Les Mini de Chanel (8.). Ik heb lang aan de verleiding weerstaan maar ben er toch voor bezweken. De kwasten zijn heel mooi afgewerkt en hebben een handig formaat. Ideaal voor in de handtas of om mee te nemen op vakantie. De nagellakken van Yves Saint Laurent (9.) hebben een sterke reputatie. Ze hebben een superhandig kwastje, een niet te dikke textuur en drogen snel. Ik ben alvast overtuigd!
   

0 reacties