BOBBI BROWN CHEEK GLOW PALETTE 'PEARL CREAM & PINK FLUSH'

woensdag, maart 29, 2017

Bobbi Brown Cheek Glow Palette 'Pearl/Pink Flush'

Sinds ik vorig jaar Bobbi's iconische Pot Rouge heb ontdekt, gaat er geen dag meer voorbij zonder dat ik hiermee mijn wangen van een vleugje kleur voorzie. Deze crème blush kan je trouwens ook prima op je lippen gebruiken. Een fantastisch product als je het mij vraagt! Groot was de vreugde toen Bobbi Brown onlangs dit prachtige Cheek Glow Palette uitbracht, een palette met dezelfde crème blush Pot Rouge maar dan aangevuld met een nieuwe romige highlighter.  

Bobbi Brown Cheek Glow Palette 'Pearl/Pink Flush'
Bobbi Brown Cheek Glow Palette 'Pearl/Pink Flush'
Het strakke compacte doosje is op zich al een streling voor het oog. Ook het spiegeltje aan de binnenzijde is een handigheid zodat je je make-up altijd en overal makkelijk kan bijwerken. Binnenin vind je twee crème producten waarmee je je huid een stralende gloed geeft, een crème blush Pot Rouge en een nieuwe crème highlighter. De crème blush heeft dus net dezelfde textuur als de bestaande Pot Rouge en kan je eveneens op je lippen gebruiken.

De lichtere (glanzende) kleur breng je bovenop de jukbeenderen aan, onder het wenkbrauwbot en op plaatsen waar je lichtpunten wil creëren. Zowel de crème blush Pot Rouge als de crème highlighter hebben een fijne textuur die bijzonder licht aanvoelt en makkelijk in de huid blendt. Zo creëer je die typische 'Bobbi Glow'.

Bobbi Brown Cheek Glow Palette 'Pearl/Pink Flush'
Bobbi Brown Cheek Glow Palette 'Pearl/Pink Flush'
Het Cheek Glow Palette is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties, 'Pearl Cream & Pink Flush is het palette dat ik heb gekocht. Het kleurstrookje bovenaan op de foto is de highlighter die zich prachtig laat blenden met de perzikroze crème blush (onderste kleurstrookje). Deze bevat geen glansdeeltjes.  

'Pink Opal & Homecoming Pink': een glanzend opaal roze met medium roze kleur
'Bare Cream & Desert Rose': een glanzend goudbeige met een mauve/roze kleur  
'Bronze Sun Cream & Milk Chocolate': glanzend koperbrons met chocoladebruin
'Pearl Cream & Pink Flush': een glanzende witte opaalkleur met een zacht perzikroze 

'Pearl Cream & Pink Flush' is trouwens het lichtste palette van de vier en ideaal voor lichtere huidtinten. Mocht je graag een palette willen, wacht dan zeker niet te lang want een aantal kleuren zijn reeds uitverkocht!


Hier zien jullie de kleurveegjes van het Cheek Glow Palette 'Pearl Cream & Pink Flush', naast de Pot Rouge in 'Fresh Melon' en 'Calypso Coral' op de huid. Alle drie hebben ze dezelfde peachy ondertoon maar is 'Calypso Coral' het meest gepigmenteerd. 

Ik kocht het Cheek Glow Palette bij Cosmeticary (Brussel) maar het is ook verkrijgbaar bij Parfuma (Antwerpen) en in de Bobbi Brown Stores (Antwerpen en Brussel).
Prijs: € 53,00


1 reacties