PRONAILS VITAL NAIL SERUM

maandag, november 28, 2016

ProNails Vital Nail Serum
Om je nagels te voeden en te herstellen zijn er heel wat hulpmiddeltjes op de markt. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een voedende olie omdat ik daarmee het snelst resultaat zie. Best wel efficiënt, alleen niet zo handig als je nog allerhande klusjes wil uitvoeren.

Minder vettig en even efficiënt is het Vital Nail Serum van ProNails, een nagelserum waarmee je de nagels in 2 weken gezonder en sterker maakt!

ProNails Vital Nail Serum
ProNails Vital Nail Serum
Het Vital Nail Serum is ideaal wanneer je last hebt van broze of beschadigde nagels of wanneer je nagels zijn beschadigd door veelvuldige semi-permanente systemen zoals gel- of harsnagels.

WERKING:

- Natuurlijke zijdeproteïnen: houdt vocht vast en wordt makkelijk opgenomen door de nagel
- Keratine: bouwsteen van de natuurlijke nagel, zorgt voor meer sterkte
- Vitamine H: stimuleert de nagelgroei en versnelt de aanmaak van nagelcellen
- Vitamine B complex: laat de nagels glanzen
- Magnesium & Calcium: mineralen die nodig zijn voor de aanmaak van nieuwe cellen

ProNails Vital Nail Serum
GEBRUIK:

ProNails raadt aan om het Vital Nail Serum dagelijks op elke nagel aan te brengen, gedurende 2 weken. De waterachtige en niet vette substantie laat zich makkelijk aanbrengen dankzij het korte borsteltje! Een kleine hoeveelheid serum is voldoende, wel belangrijk dat je het product goed in de nagelplaat duwt.

Je zal merken dat het serum meteen in de nagels wordt opgenomen, waardoor je al meteen aan de slag kan gaan met lakken. Handig!

Ik gebruik het Vital Nail Serum nu al iets meer dan een maand en mijn nagels zijn er zeker op vooruitgegaan. Mijn nagels voelen steviger en minder droog. Het serum is misschien iets minder voedend dan een 'standaard' olie maar het feit dat je geen last hebt van vettige vingertoppen is voor mij voldoende om het te blijven gebruiken.

Een kleinigheid maar niet onbelangrijk: het Vital Nail Serum zit in een wit glazen flesje wat niet altijd handig is om mee te nemen. Een doorzichtige verpakking had handiger geweest om de resterende inhoud te zien.ProNails Vital Nail Serum is o.a. verkrijgbaar bij Parfuma

Prijs: 19,99 euro - 8 ml3 reacties

  1. Heb hier echt al zotveel goeds over gelezen.. Misschien moet ik 't toch eens overwegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verzorgde nagels zijn erg belangrijk. Zo worden je diamanten ringen, zoals je verlovingsring, nog meer in de verf gezet.

    BeantwoordenVerwijderen