GIVENCHY DAHLIA DIVIN 'PERFUMING & MOISTURIZING SKIN DEW'

woensdag, oktober 19, 2016


Het is ondertussen ruim twee jaar geleden dat Givenchy de geur Dahlia Divin uitbracht, wat vliegt de tijd toch snel! Wil je graag nog even het artikel nalezen? Dat kan hier

Zelf ben ik altijd een grote fan geweest van deze geur waarin Givenchy - op een verfijnde manier - jasmijn, vetiver en patchoeli wist te combineren met de zoete geur van mirabellen. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze Perfuming & Moisturizing Skin Dew ontdekte. 

De Perfuming & Moisturizing Skin Dew is een hydraterende lichaamsgel met dezelfde heerlijke Dahlia Divin geur die je gebruikt na het bad of douche. Zoals jullie meteen al hebben gezien, bevat de Perfuming & Moisturizing Skin Dew subtiele gouddeeltjes die een heel mooi effect hebben op de huid. Ideaal voor een avondje uit!

De Perfuming & Moisturizing Skin Dew is niet zozeer bedoeld om de huid intens te hydrateren, maar eerder van een mooie glow én lekkere geur te voorzien. Ben je op zoek naar intense hydratatie, dan kies je beter een ander product.



Zelf vind ik dat niet zozeer een probleem aangezien je dit soort producten meestal plaatselijk gebruikt, zoals het decolleté of schouderbladen... Misschien een leuke tip voor de feestdagen die eraan zitten te komen?

Op deze foto kan je de subtiele goudglans goed zien. De combinatie van geltextuur en de minuscule gouddeeltjes zorgt ervoor dat het product zich goed aan de huid hecht en op z'n plaats blijft zitten. Een aanrader dus voor een avondje uit!



Dahlia Divin Perfuming & Moisturizing Skin Dew is verkrijgbaar
bij de parfumerie

Prijs: 37,35 euro
(200 ml)



1 reacties