SISLEY - PHYTO-POUDRE LIBRE '2 MATE'

dinsdag, maart 15, 2016


Naast schitterende verzorgings- en zonneproducten heeft Sisley ook een mooi en uitgebreid gamma make-upproducten. Een van hun laatste nieuwigheden is het Phyto-Poudre Libre, dat onlangs zijn weg vond naar mijn make-uptafel.

Phyto-Poudre Libre is een losse poeder die de teint perfectioneert en de make-up fixeert. Net zoals alle andere make-upproducten van het merk bevat het poeder ingrediënten die de huid verzorgen. De met plantaardige werkstoffen verrijkte formule (extracten van hibiscus, linde en malve) zorgt ervoor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden en de hele dag comfortabel aanvoelt. Volgens Sisley voelt Phyto-Poudre Libre aan als een tweede huid en dat is ook wel zo. Het poeder matteert de huid op transparante wijze waardoor het resultaat er altijd natuurlijk uitziet. Zelfs op die paar droge plekjes die ik heb is het poeder nauwelijks zichtbaar. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Losse poeder blijft nog steeds mijn favoriet omdat ik het resultaat net iets natuurlijker en luchtiger vind dan bij een compacte poeder. Helaas zijn losse poeders vaak onhandig in gebruik en al helemaal niet interessant om mee te nemen. Phyto-Poudre Libre komt gelukkig in een handig afsluitbaar doosje met spiegel zodat je het met veel plezier in je tas gooit.Phyto-Poudre Libre '2 Mate'

Een leuk extraatje is de ultrazachte poederdons waarmee je het poeder subtiel kan aanbrengen. Lichtjes deppen op de huid waarbij je extra aandacht besteed aan de T-zone en klaar. Hou je van een minder dekkend resultaat dan gebruik je beter een kwast.Phyto-Poudre Libre is verkrijgbaar in 4 tinten: 
'Irisée', 'Mate', 'Rose d'Orient' en 'Sable'

Prijs: 66 

2 reacties