GUERLAIN 'TERRACOTTA SUN CELEBRATION' - BRONZING POWDER & BLUSH

maandag, juli 07, 2014


Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de legendarische Terracotta-collectie bracht Guerlain een speciale en gelimiteerde versie van het terracotta poeder uit, de Terracotta Sun Celebration 'Bronzing Powder & Blush'. Een prachtig ebbenhouten doosje met daarin een bronzer en twee tinten blush voor een natuurlijke sunkissed look.Ik heb altijd al een zwak gehad voor de prachtige bronzers van Guerlain. Dat komt deels door het mooie kleurenassortiment maar stiekem ook wel een beetje door de verpakking die ook nu weer adembenemend is. De Terracotta Sun Celebration kreeg voor de gelegenheid een luxueus houten doosje met op het deksel een gegraveerde zon die je trouwens ook terugziet in het bronzing poeder. Pure luxe! 

Het doosje laat zich makkelijk openen dankzij de drie kleine magneetjes die in het doosje verwerkt zitten. Ik vind dit echt mooi passen bij het design van de bronzer. Het poeder zelf is onderverdeeld in drie kleuren: een koraalroze blush, een warme perzikkleurige blush en een matte bronzer. De goudkleurige zon reken ik niet echt als kleur aangezien deze een overspray is en verdwijnt na enkele borstelvegen. Je kan de twee blushes apart gebruiken of gemengd met de bronzer voor een kleurtje op maat. Op die manier creëer je een meer roze of perzikkleurige bronzer. Beide blushes hebben een mooie semi-matte finish, de bronzer is mat. De perzikkleurige blush geeft een mooi warm effect waar ik echt fan van ben. 

De koraalroze kleur is voor mijn lichte huid iets te fel om alleen te dragen maar gecombineerd met de bronzer lukt het net wel. Deze is behoorlijk gepigmenteerd maar met een stippling brush én een lichte hand moet het zeker lukken.  De Terracotta Sun Celebration Bronzing Powder & Blush is verkrijgbaar in alle 
door Guerlain erkende verkooppunten.

Prijs: € 702 reacties