PUPA 'CITY SAFARI' SUMMER 2013

maandag, juni 10, 2013

Het Italiaanse make-up merk Pupa neemt ons deze zomer mee op safari met de gelimiteerde zomerlook 'City Safari'. De collectie bestaat uit 5 make-up producten waaronder de City Safari Lasting Color Nail Polish en de Ultra Shine Lip Gloss, gehuld in een leuke verpakking met een exotische twist. 

CITY SAFARI LASTING COLOR Glossy Nail Polish - 6,45 euro

Geen zomer zonder nagellak! Pupa creëerde voor deze Safari look een collectie met nieuwe exotische kleuren zoals kaki, crème, goud, flamingo, fuchsia en flamboyant pioenrood waarmee je je handen en voeten ongetwijfeld in de kijker zet. 

De nagellakjes van Pupa zijn trouwens echte aanraders. Ze lakken heel fijn, drogen snel én komen in heel wat leuke kleuren! Heb je ze nog niet geprobeerd? Zeker doen! Dit is de kleur '517 Red Peony', een prachtig rood met een vleugje oranje. 

Op de foto draag ik twee laagjes, al geeft één laagje ook al een mooi egaal effect. De finish is super glanzend, precies zoals ik het graag heb. Breng je er ook nog een top coat overheen, dan heb je makkelijk 3, 4 dagen plezier van dit lakje! 

CITY SAFARI GLOSSY LIPS Ultra Shine Lip Gloss - 16,30 euro

Uit dezelfde 'City Safari' collectie komt deze Ultra Shine Lip Gloss (verkrijgbaar in 4 kleuren). geeft een glanzend effect met een comfortabele en niet plakkerige textuur. 

Dit is de kleur '406 Golden Orange', heel bijzonder door de perzikkleurige en gouden glittertjes erin! De lipgloss zelf is makkelijk aan te brengen dankzij de handige applicator, en blijft relatief goed zitten. Zeker een musthave kleurtje voor deze zomer én met een lekker smaakje!Iets wat jullie leuk vinden?

Ik probeer zeker nog de nagellakkleuren 'Africa Gold' en 'Pink Protea' te pakken te krijgen als ik kan, want ook die zijn prachtig!


De City Safari collectie is vanaf mei 2013 verkrijgbaar in alle Pupa verkooppunten.
Meer info over de verkooppunten: 09/364 51 10 of info@neolabo.be4 reacties