NEW: MISS DIOR EAU DE TOILETTE

maandag, april 29, 2013


Miss Dior, ook wel het parfum van de liefde genoemd, krijgt er een nieuwe variant bij. De meester achter deze sprankelende geur is François Demachy, Parfumeur-Ontwerper bij Dior, die van Miss Dior Eau de Toilette een charmerende en sprankelende chypre geur wist te maken."Maak een parfum dat naar liefde ruikt." - Christian Dior


De geur opent met een topnoot van bloedsinaasappel die mooi evolueert naar een elegant bloemenhart waarin Tunesische Neroli-essence en Bulgaarse en Turkse rozen elkaar ontmoeten. 

De onweerstaanbare Indonesische patchoeli zorgt voor een spannend, maar prachtig huwelijk en geeft deze verbluffende en charmerende Eau de Toilette extra densiteit. 


Ik ben vooral fan van Miss Dior Eau Fraîche, de iets frissere variant die vorige lente werd uitgebracht, al weet ik deze Eau de Toilette ook wel te waarderen. Al was het maar voor de schitterende verpakking (het lijkt wel een huisje!) waarin een miniatuurflesje zich schuilhoudt.

Nog meer goed nieuws, Dior neemt nu ook de verslavende geur van Miss Dior mee naar de rand van de badkamer. Voor een echt verwenmoment... 


In de Miss Dior-bodyline zijn vier zachte badproducten opgenomen, elk in een parelmoerwitte flacon die het beroemde hanenpotenmotief meekregen.
Miss Dior Eau de Toilette 50 ml: 77,19 euro - 100 ml: 110,57 euro
Gel Douche 200 ml: 39,41 euro
Lait Fondant 200 ml: 48,61 euro
Deodorant 100 ml: 42,89 euro
Savon: 25,49 euro


Verkrijgbaar bij de parfumerie.
3 reacties

  1. Zó mooi, waauw. Echt zo'n hebbenhebbenhebben item :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een miniatuur parfum flesje met parfum en dat is zooo schattig! Heb het zelfs nog niet durven gebruiken :p
    Nathalie
    Ps: zou je even voor me willen stemmen in de Esprit Style battle ?

    BeantwoordenVerwijderen