NEW - SISLEY SO INTENSE MASCARA

vrijdag, februari 01, 2013

Uit de vele nieuwe mascara's die de laatste tijd worden uitgebracht zijn er altijd wel enkele die er tussenuit springen. Een leuke vormgeving, een bijzondere formule... of een speciaal borsteltje, zoals bij deze nieuwe mascara So Intense van Sisley.

De nieuwe So Intense mascara belooft niet alleen intens volume en opvallend lange wimpers, maar stimuleert ook de groei van de wimperhaartjes! Dankzij rijstfytoceramiden die zich aan de wimpers hecht, voelen ze merkbaar sterker en steviger. Een combinatie van vitamine peptide en vitamine H (biotine) - beter bekend als behandeling tegen haaruitval - bevordert het de wimpergroei en versterkt het de wimpers in de huid. 

Resultaat: de wimpers vallen minder snel uit bij het verwijderen van make-up en zijn beter beschermd.


Anders dan de meeste mascara's heeft deze een gepatenteerd hightech borsteltje waar je maar moeilijk kan over heen kijken. De borstelkam is ontwikkeld als een kammetje die de wimpers vanaf de aanzet scheidt, extra lang maakt en perfect krult. Klinkt als dé perfecte mascara als je het mij vraagt!

Niet goedkoop, maar als je bedenkt dat deze mascara je wimpers echt mooier maakt is hij het proberen misschien wel waard!


De nieuwe So Intense mascara van Sisley is vanaf februari 2013 verkrijgbaar in 3 intense kleuren: 'deep black' - 'deep brown' - 'deep blue'.
Prijs: 44 euro (7,5 ml)


Happy weekend!
xx
5 reacties

 1. Mja, best duur. Ik ben voorlopig niet van plan hem te proberen maar ben wel benieuwd naar reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt zeker interessant, als hij dan ook nog zijn belofte waarmaakt, wil ik er best de centen voor neerleggen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, maar wel erg duur, de meeste mascara's zeggen dat hi je wimpers mooier maakt, maar dan voor 10,- ongeveer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interessant borsteltje! Ben ik zeker benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen