LCN HAND & BODY SMOOTHIE 'ROYAL RHUBARB'

woensdag, februari 13, 2013


Op de lente is het voorlopig nog even wachten maar met de vele leuke nieuwigheden die er dit voorjaar zitten aan te komen zoals deze 'Cheeky Fruits' Hand & Body Smoothies van LCN, ben je de winter eigenlijk meteen vergeten. 

Voor wie het merk nog niet kent, LCN is wereldwijd trendsetter op gebied van UV-gel, en biedt een breed gamma aan decoratieve cosmeticaproducten. Naast kleurengel is het merk ook gespecialiseerd in hand- en nagelverzorging, nail art, spa, voetverzorging en make-up, waarvoor twee keer per jaar een seizoenslook wordt gecreëerd.
Nieuw dit voorjaar is de Hand & Body Smoothie, een superlichte lotion met o.a. yoghurtconcentraat, Aqualance™, proteïnen, mineralen en vitamines voor handen en lichaam.  
De naam 'Smoothie' is hier volgens mij perfect gekozen. Ik heb de variant Royal Rhubarb, wat mij meteen een beetje doet denken aan rabarberconfituur ;) Zálig om te gebruiken!

De textuur is bijzonder licht waardoor ze ook heel snel in de huid opgenomen. Echt voedend is het product niet, maar het maakt mijn huid wel zijdezacht. Ideaal tijdens de zomermaanden, al was het maar omwille van de geur!
De Cheeky Fruits Hand & Body Smoothies zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren:

- Royal Rhubarb
- Sassy White Peach
- Divine Dragon Fruit(notaboekje: Action)Exclusief verkrijgbaar in de LCN nagelstudio of schoonheidsinstituut.
Prijs: 7,30 euro (50 ml)

7 reacties

 1. Ziet er niet slecht uit! En op zich is het goed dat hij niet te vet is, in de zomer geeft dat al snel een plakkerig gevoel he. Ook hele leuke kleurtjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vormgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie verpakking! Lijkt me fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit ! Leuk dat het naar rabarber ruikt. Dat ingrediënt kom je niet zo vaak tegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, en wauw, wat een mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo mooi die verpakking!! Helemaal zin in lente nu :) KLinkt ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen