CHANEL - JEUX DE REGARDS

woensdag, januari 23, 2013

In februari verwent Chanel ons nog maar eens met een nieuwe collectie 'Jeux de Regards', een vrij bescheiden maar toch bijzondere collectie die helemaal in het teken van de oogopslag staat.

Nieuw in deze collectie is 'Le Volume de Chanel', een mascara met een uniek borsteltje dat in een oogwenk de wimpers langer en dikker maakt. Wimpers worden perfect gescheiden dankzij het nieuwe gepatenteerde 'snowflakes' borsteltje dat elk wimperhaartje individueel separeert en omhult.

LE VOLUME DE CHANEL (30,50 euro)
Verkrijgbaar in 3 intense kleuren: 'Noir' - 'Bleu' - 'Prune'.


LES 4 OMBRES: 'Fascination' - 'Séduction' (49,50 euro)
Om de oogopslag nog meer kracht bij te zetten creëerde Chanel twee nieuwe kleurharmonieën voor het palette Les 4 Ombres, 'Fascination' en 'Séduction'. Aan u de keuze!


ILLUSION D'OMBRE: 'Apparition' - 'Convoitise' (30 euro)
Illusion d'Ombre 'Apparition' is een prachtig metallic blauw dat de blik op een elegante, moderne manier benadrukt. Het goudbeige 'Convoitise' tovert een warme, transparante gloed die zich makkelijk met de andere bruintinten laat combineren.


STYLO YEUX WATERPROOF (23,50 euro)
In de collectie zien we ook nog de Stylo Yeux Waterproof in 8 tinten (waarvan 4 nieuwe) om de blik verder te accentueren. 
'Expresso' - 'Gris' (nieuw) - 'Black Shimmer' (nieuw) - 'Taupe' (nieuw) - 'Grenat' - 'Noir Intense' - 'Santal' - 'Bleu Exquis' (nieuw).  De Stylo Yeux Waterproof oogpotloden zijn zeker aanraders, vooral de nieuwe kleuren 'taupe' en 'black shimmer'.

Maar het meest benieuwd ben ik naar de nieuwe mascara, Le Volume de Chanel. Die is al enkele maanden verkrijgbaar in de VS (mét succes!) en nu eindelijk ook bij ons!


Komt er bij jullie iets op de wishlist te staan?

De collectie JEUX DE REGARDS is vanaf 1 februari 2013 verkrijgbaar.


2 reacties

  1. de oogpotloden interesseren me wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ook een mascara van chanel en ik ben er zeer tevreden over !
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen