MADLY BY KENZO!

woensdag, december 26, 2012


Parfumkoffers blijven leuk om te geven deze dagen, ze bevatten naast een eau de toilette vaak ook een douchegel of bodylotion in reisformaat wat het extra leuk maakt. Eentje dat er dit jaar voor mij met kop en staart bovenuit steekt is deze set van Madly by Kenzo, check vooral die prachtige verpakking! Hoe mooi is die niet?

Kenzo gooit het dit jaar over een andere boeg en koos voor een prachtig glanzend poeder om het parfum te vergezellen. Daarmee geniet je niet alleen van een sensuele, creatieve frisse geur vol fruitige toetsen, maar laat je ook je huid extra stralen dankzij het verhelderend gezichtspoeder. Precies wat we nodig hebben met eindejaar! 


 


Een fruitige mélange van peer en lychee, gecombineerd met het bloemige jasmijn en heliotroop maken van Madly by Kenzo een sensuele, haast onweerstaanbare geur.

- Sparkling fruity start: pear - litchi
- Floral heart: jasmine, héliotrope flower
- Sensual base: white musk, cedar wood
Het verhelderend gezichtspoeder is er eentje om standaard in je tas te hebben. Deze bevat drie mooie tinten die de huid doen schitteren zonder té te zijn. Geen overdreven glitters, maar een natuurlijke glans.

De Madly by Kenzo set bevat een EDT 50 ml en verhelderend poeder.
Prijs: 67,50 euro

Verkrijgbaar bij de parfumerie. 


7 reacties