GUERLAIN: 25 JAAR LES MÉTÉORITES

maandag, december 10, 2012MÉTÉORITES
             PERLES


Les Météorites, ook wel 'magische' parels genoemd, zijn al langer geliefd bij vrouwen die op zoek zijn naar een stralende en perfecte teint. Het verhaal begint in 1987, waar voor het eerst een los poeder wordt voorgesteld onder de vorm van kleurrijke parels met het unieke parfum van viooltjes die naar hartelust kan gemengd worden tot één enkele kleurharmonie.

Vandaag de dag zijn Les Météorites van Guerlain voor heel wat vrouwen onmisbaar en zijn ze uitgegroeid tot een waar cultproduct dat dit jaar haar 25ste verjaardag viert!. Met één enkele borstelstreek gommen Les Météorites kleine huidprobleempjes en oneffenheden weg, en geven ze het gelaat een stralende teint.       

MÉTÉORITES PERLES - 43,97 euro
Een combinatie van zes kleuren, afgestemd op de tint van elk gezicht om een teint op maat te creëren. Roze frist de teint op, groen verzacht roodheid, wit verheldert, paars houdt het licht vast, goud en parelmoer helderen op en zorgen voor de juiste dosis glans.

Verkrijgbaar in 4 kleurharmonieën:

- 00 Blanc de Perle: een prachtige symfonie met drie akkoorden, subtiel gesublimeerd door de parelmoeren schittering van de parels. Het rozige wit verfrist de teint, het blauwachtige wit corrigeert de gelige component en het matte wit legt een stralende en transparante voile over het gezicht.

- 01 Harmonie Teint Rosé: een kostbare alchemie van groen, paars en roze, gouden en champagnekleurige nuances om de bleke teint in alle zachtheid te doen stralen en roodheid te corrigeren.

- 02 Harmonie Teint Beige: een toon-op-toon van pasteltinten, wit, abrikozennuances en wit goud om de teint in alle discretie te doen stralen.

- 03 Harmonie Teint Doré: een subtiele compositie van blauw, paars en nuances van beige, wit goud en glanzend abrikoos om de teint in alle transparantie te verhelderen, te sublimeren en opnieuw te creëren.


MÉTÉORITES COMPACT - 42,08 euro
Een verhelderend en matterend compact poeder in een variatie van nude kleuren die perfect aansluiten bij elke tint van de huid.

- Teint Rosé 01: om de teint van de lichte huid in alle zachtheid te benadrukken
- Tenit Beige 02: om de beige teint minder vaal en levendiger te maken
- Teint Doré 03: om de goudbruine teint te verhelderen en te sublimeren


MÉTÉORITES TRAVEL TOUCH - 42 euro
Het vakmanschap van Les Météorites, geconcentreerd in een licht los poeder in meeneemversie. Ideaal om kleine retouches bij te werken.

De universele kleur egaliseert en verheldert de teint op een natuurlijke manier.MÉTÉORITES VOYAGE - 41 euro
Een uitzonderlijk compact poeder met alle kleurencombinaties gebundeld in één doosje. De mythische mengeling van corrigerende en verhelderende kleuren geeft elke teint de nodige uitstraling.

Handig om weten: het doosje is navulbaar!MÉTÉORITES PERLES - Perfectionerende basis - 54,54 euro
Twee primers met magische, corrigerende en perfectionerende parels voor een verbluffend resultaat.

- Perfectionerende verhelderende basis: vangt het licht en helpt om huidprobleempjes en schaduwzones te verbergen. Bevat een absorberend poeder voor een matterend effect en silconenpolymeer dat helpt om de huidkorrel te verfijnen.

- Perfectionerende basis tegen een vale teint:
Dankzij de doeltreffende basis van corrigerende en perfectionerende parels wordt de teint stralend en helder. Mat parelmoer en hightech microlovertjes versterken de reflectie-diffusie van het licht, en zorgen voor een subtiel verhelderend en corrigerend effect.


Welk product uit de Météorites-collectie staat er op jullie verlanglijstje?
De volledige collectie Les Météorites is verkrijgbaar bij de parfumerie.

5 reacties