GIVENCHY - LE SOIN NOIR MASQUE DENTELLE

dinsdag, december 11, 2012


Een gezichtsmasker dat de gelaatscontouren strakker en steviger maakt is altijd mooi meegenomen, zeker nu de feestdagen voor de deur staan. Voor wie niet vies is van een beetje luxe bracht Givenchy 'Le Soin Noir Masque Dentelle' uit, het summum van anti-aging en absolute luxe voor de huid.

Givenchy pakte in 2008 al uit met de opmerkelijke zwarte verzorging Le Soin Noir, dat nu het gezelschap krijgt van Le Soin Noir Masque Dentelle. een uitzonderlijk schoonheidsmasker met opspannend en modellerend effect.

Het geheim van dit alles is voornamelijk te danken aan het geconcentreerde zwarte sap van vitale wieren dat van dit masker in combinatie met de authentieke, zwarte en delicate Dentelle de Calais® het meest kostbare modellerende instrument voor het gezicht maakt.

In het doosje zitten vier maskertjes in fijn kantwerk, doordrengt met het actieve concentraat die perfect aansluiten op de contouren en het volume van het gezicht. Het opspannende netwerkt oefent een mechanisch effect uit op de huid dat de werking van het geconcentreerde zwarte sap van vitale wieren verdubbelt.

Na 20 minuten belooft het masker een intens gladde huid die steviger, strakker en homogener is.    

De kans dat er dit jaar bij mij zo'n luxueus verwenmasker onder de kerstboom belandt is waarschijnlijk zo goed als onbestaande maar bon, af en toe mogen we even wegdromen...
Le Soin Noir Masque Dentelle is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Prijs: 312,60 euro voor 4 zakjes van 20 ml


4 reacties