DIOR CHÉRIE BOW - SPRING LOOK 2013

dinsdag, november 27, 2012

De lente is nog lang niet in zicht, daarvoor moeten we waarschijnlijk eerst nog een aantal minder leuke dingen zien te trotseren. Denk maar aan sneeuw, vrieskoude en natte voeten...

Bij Dior denken ze alvast aan leukere dingen zoals de nieuwste lente make-upcollectie Chérie Bow, boordevol frisse en vrolijke pasteltinten. In de collectie vinden we de iconische elementen van het huis Dior terug die Tyen op een unieke, frisse manier wist te combineren. Zo vinden we in de collectie ondermeer de vlinderstrik terug, een verwijzing naar het spel van de liefde en het toeval.

In de collectie Chérie Bow is roze alom vertegenwoordigd, en staat het voor geluk en vrouwelijkheid. Samen met smokey zwart en antracietgrijs zorgt roze voor een harmoniërend contrast op de huid, dat er steeds onweerstaanbaar en verleidelijk uitziet.           

PALETTE CHÉRIE BOW - 84,85 euro

Dit adembenemende palette, geïnspireerd op de Fontanges-strik, bevat een trio fluweelzachte oogschaduwkleuren en is verkrijgbaar in twee harmonieën. Oud roze met contrasterend grijs, of een poppy roze opgefrist met helder wit. Zwarte liner, gecombineerd met een frisse, roze gloss maken van dit palette een prachtig geheel.


3 COULEURS SMOKEY CHÉRIE BOW EDITION - 47,98 euro
5 COULEURS CHÉRIE BOW EDITION - 59,56 euro

De oogschaduwpalettes '5 Couleurs' en '3 Couleurs' kregen een combinatie van roze en grijs voor de ogen die voor een mooi contrast zorgen. Check trouwens het prachtige pied-de-poulemotief!DIORSKIN NUDE BB CRÈME - 44,04 euro

De gedroomde combinatie van verzorging en make-up die de teint hydrateert, beschermt en egaliseert in één. Nooit eerder zag de huid er zo stralend uit!DIORBLUSH CHÉRIE BOW EDITION - 45,02 euro

De wangen krijgen een mooie gezonde blos, net alsof u een mooie wandeling in de buitenlucht hebt gemaakt. Twee unieke kleurharmonieën (perzik of roze) geven de teint een vernieuwende frisheid.
DIOR VERNIS - 24,80 euro

Geen enkele lentelook is compleet zonder pastelkleurige nagellak. Dior hult ze in een delicaat zachtroze (155 Tutu), een iets fellere koraaltint (355 Rosy Bow) als ode aan de lente, en een tijdloze grijsnuance (306 Gris Trianon), typisch voor Dior.
TWIN SET EYESHADOW - 34,19 euro

Een nieuwe oogschaduwpen, geïnspireerd de backstage make-up zorgt voor een stralend effect. De ene zijde bevat een smeltende textuur, het andere schuimrubberen uiteinde bevat een stralend poeder die de kleur doet schitteren.


Eén kleur, twee effecten en een eindeloos moduleerbaar resultaat. 
DIOR ADDICT LIP GLOW (32,46 euro) - NAIL GLOW (24,80 euro)
Dol op een discreet roze effect op de lippen? De nieuwe innovatieve Dior Addict Lip Glow reageert op het vochtgehalte van de lippen en verspreidt zo zijn actieve kleurbestanddelen. Indrukwekkend en sensueel!

Met Nail Glow slaagde Dior erin een verzorgende glansnagellak te creëren die de natuurlijke glans van de nagels versterkt.Ik word er helemaal vrolijk van, en jullie?

De Dior Chérie Bow collectie is vanaf 9 januari 2013 verkrijgbaar.
8 reacties