KENNY SCHARF & KIEHL'S

dinsdag, oktober 30, 2012Naar jaarlijkse gewoonte slaat Kiehl's de handen in mekaar met een internationale bekendheid uit de kunstwereld om de populaire Creme de Corps van een nieuw kleedje te voorzien. Dit jaar mag Kenny Scharf, legendarisch popart-kunstenaar, het ontwerp voor zijn rekening nemen en dat heeft hij volgens mij uitstekend gedaan!

Zo'n flesje Creme de Corps, versierd met het vrolijke kunstwerk Globo Mundo staat niet alleen heel leuk in de badkamer, je helpt er ook kinderen van over de hele wereld mee! Maar liefst 100% van de opbrengst gaat naar 40 goede doelen over de hele wereld, en da's toch wel een mooie reden om een fles in huis te halen, toch? 

In België gaat de opbrengst van deze 'limited-edition'-collectie naar het Paola kinderziekenhuis, voor de bouw van een nieuw speellokaal om alle zieke kinderen te kunnen ontvangen.   De Creme de Corps Holiday-collectie met het door Kenny Scharf ontworpen 'limited edition'-label is vanaf december 2012 verkrijgbaar in de Kiehl's stores.


Creme de Corps (klassieke formule):
18 euro (125 ml) - 29,50 euro (250 ml) - 49 euro (500 ml)

Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter:
36 euro (226 g)   


4 reacties