ÉCLATS DU SOIR DE CHANEL - CHRISTMAS COLLECTION 2012

vrijdag, oktober 19, 2012

ÉCLATS DU SOIR DE CHANEL
CHRISTMAS COLLECTION 2012


De eindejaarsperiode staat voor de deur, en zoals elk jaar mogen we ons terug aan de meest mooie make-upcollecties verwachten. Bij Chanel koos Peter Philips, Creative Director Make-up voor een nieuwe interpretatie van de legendarische kleur  'rouge noir', verrijkt met goud en brons dat als een rode draad doorheen de collectie loopt.

Ik was al fan van de nagellakkleur 'rouge noir', dus deze collectie is zeker iets om naar uit te kijken! Een lumineuze teint, gecombineerd met een vleugje goud op de oogleden en een flamboyante donkere kleur op de nagels met de feestdagen... ik zeg geen neen!    EXCLUSIVE CREATION - REGARD SIGNÉ DE CHANEL 'Harmonie du Soir' - 51,86 euro

Zeg nu zelf, hoe mooi is dit palette niet? Binnenin het luxueuze, zwarte doosje vinden we vier intense kleuren zoals goud, brons, bordeaux en roze die je ogen helemaal doen stralen. Elke kleur kreeg trouwens het bekende motiefje met dubbele 'C', geïnspireerd op de knoopjes van het Franse modemerk.   ILLUSION D'OMBRE '817 Apparence' - 28,98 euro

Om de ogen van een delicate, gouden glans te voorzien is er de oogschaduw Illusion d'Ombre 'Apparence', een combinatie van ultra-glanzende goud en bronstinten. Lijkt mij heel mooi met een zwarte eyeliner!
OMBRES CONTRASTE DUO '47 Nuit-Claire' - 37,63 euro

Niets is mooier dan onweerstaanbaar zwart op de ogen. Gecombineerd met een iriserend beige kleur zorgt het voor een stralend, oplichtend effect. Zelf gebruik ik amper oogschaduw, maar voor dit duo maak ik graag een uitzondering! Prachtig!POUDRE UNIVERSELLE LIBRE '57 Rêverie' - 43,22 euro

De teint krijgt een mooie glans met het Poudre Universelle Libre 'Rêverie', een fijn los beige poeder met accenten van fijne gouddeeltjes en zilveren glitter.
JOUES CONTRASTE '73 Star Dust' - 38,14 euro

De wangen worden opgemaakt met Joues Contraste 'Star Dust', een zachtroze kleur met gouddeeltjes dat de nodige frisheid aan de wangen geeft.


LÈVRES SCINTILLANTES - 25,93 euro
'347 Allégorie' - '357 Mystery' - '367 Intrique'

Geen enkele feestlook is compleet zonder lipgloss. Kies 'Allégorie' als je houdt van delicaat roze met een zilveren glans. 'Mystery' en 'Intrique' benadrukken dan weer de natuurlijke kleur van de lippen, versterkt door een vleugje roze of bruin.


ROUGE ALLURE VELVET '307 l'Impatiente' - 31,02 euro
LE VERNIS '637 Malice' - 22,88 euro

Rouge Allure Velvet 'l'Impatiente' is het nieuwe rood. Krachtig, vurig en verleidelijker dan ooit! Deze prachtige lippenkleur wordt bijgestaan door Le Vernis 'Malice', een intense rode kleur met zwarte weerschijn en fijne shimmer. Volgens mij een must-have kleur voor elke Chanel-fan!Ben je van plan om iets uit de collectie aan te schaffen, wees er dan snel bij want deze collectie zou wel eens heel snel kunnen uitverkocht zijn!ÉCLATS DU SOIR DE CHANEL ligt vanaf 1 november 2012 in de winkel.
Wat komt er op jullie wishlist te staan?

Fijn weekend!

 
6 reacties