DIOR: GOLDEN JUNGLE COLLECTION - FALL 2012

donderdag, oktober 18, 2012


Het geraffineerde en sensuele luipaardmotief is altijd al een van de meest opvallende signaturen van het Huis Dior geweest. Door de jaren heen kregen we de print al in verschillende versies in het modebeeld te zien, en nu ook in een make-up look.

Artistiek Directeur Make-upcreatie Tyen brengt met Dior Golden Jungle Collectie een passionele versie van het junglemotief die er dankzij de gouden accenten steeds chique en luxueus uitziet.

DIORBLUSH 'Brun Cannelle/Sunkissed Cinnamon' - 44,14 euro

Heel belangrijk in deze look is blush om de structuur van het gezicht te accentueren. Met de Diorblush in 'Brun Cannelle/Sunkissed Cinnamon' krijgen de jukbeenderen een mooie, subtiel gebruinde kleur.3 COULEURS GLOW '651 Nude Glow' en '551 Ivory Glow' - 45,68 euro

Het gloednieuwe slidingdoosje van 3 Couleurs Glow bestaat in twee nieuwe kleurharmonieën en bevat de ultieme combinatie van highlighter en liner om de ogen een natuurlijke, grafische gloed te geven.Geeft de ogen een vochtige glans en zorgt voor een lijntje in pure fiftiesstijl. Hier in de kleur '551 Ivory Glow'.
DIOR ADDICT '962 Daring' - 33,02 euro 

Om de Golden Jungle-look compleet te maken kies je voor tinten als rozenhout, koperbruin, flamboyant rood of intens bordeaux op de lippen. De kleur '962 Daring' geeft een mooi, natuurlijk resultaat en zorgt voor een mooie glans.
DIOR VERNIS '615 Bengale' - 24,80 euro

Naast het pittige Golden Jungle Nail-Art Duo met onweerstaanbaar kroko-effect, bracht Dior ook twee nagellakkleuren in kaki (605 Amazonia) en bruin (615 Bengale).Wat vinden jullie van deze Golden Jungle Collectie?


6 reacties

  1. Ik heb zelf het nail art duo, en hoewel het effect echt supermooi en heel cool is, is het écht niet evident om het mooi aan te brengen. Het heeft me flink wat oefening gevergd... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Ik wil nog altijd die kaki nagellak en die oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen