CAUDALIE: NIEUWE SPA VINOTHÉRAPIE@CHAMONIX

dinsdag, oktober 09, 2012Luxueueze adresjes waar je ongestoord kan genieten, ze bestaan nog! In het hartje van de stad Chamonix, vlakbij de Mont Blanc opende het prestigieuze vijfsterrenhotel Les Granges d'en Haut er een nieuwe Spa Vinothérapie van Caudalie. 

Overnachten kan in een van de 14 luxueuze chalets met zicht op de bergen, waarbij je jezelf na een heerlijk gastronomisch diner kan laten verwennen in de gloednieuwe Spa Vinothérapie van Caudalie


De betoverende ruimte met een oppervlakte van ruim 600m² omvat 5 verzorgingscabines, een bubbelbad voor duomassages, een verwarmd binnenzwembad met regenstroom, een jacuzzi, een tropische douche, een sauna, een hammam, en ruimtes voor 'panoramische rust'.   

Naast alle symbolische en unieke verzorgingen van het merk zoals het beroemde Bain Barrique, de Vinoperfect gezichtsverzorging en de Massage Pulpe Friction met verse druiven, biedt de Spa Vinothérapie van Caudalie ook nog de peeling Crushed Cabernet aan, een topper waarover ik onlangs nog een review schreef.     
Behandelingen in de Spa Vinothérapie kosten min. 65 euro, daarnaast krijg je gratis toegang tot de Spa bij een behandeling van meer dan 50 minuten.

Meer info en prijzen over hotel Les Granges d'en Haut vind je op de website: www.grangesdenhaut.com


    


5 reacties