SISLEY: GLOBAL PERFECT PORE MINIMIZER

maandag, september 17, 2012

Verwijde poriën en een overmatige talgafscheiding zijn niet alleen een probleem bij jongeren, ook volwassen vrouwen kunnen er last van hebben. Sisley lanceert Global Perfect Pore Minimizer, de eerste verzorgende gel-emulsie die alle oorzaken van verwijde poriën aanpakt en de huid er onberispelijk doet uitzien.

Voor wie?
Global Perfect Pore Minimizer is zowel voor de jonge als minder jonge huid geschikt, die last heeft van verwijde poriën.

Hoe?
- Een unieke formule met verschillende functies behandelt de huid en maakt bij regelmatig gebruik de huidstructuur opmerkelijk fijner.
- De huid wordt onmiddellijk gecorrigeerd en ziet er egaler uit.
- Werkt preventief, om parakeratose (ophoping van cellen rondom de poriën) tegen te gaan.
Naast het onmiddellijk corrigerend effect, pakt Global Perfect ook het talgprobleem aan. Een extract van het blad van Javaanse thee vermindert de invloed van het enzym dat betrokken is bij de aanmaak van talg en bestrijdt zo de overmatige talgproductie.

Het extract van groen linzen, dat rijk is aan oligosachariden, zorgt voor herstel van het celdelingsproces en bevordert de celvernieuwing. Om verslapping van de poriewand tegen te gaan en de aanmaak van collageen te bevorderen, werd het stimulerend extract van sojapeptiden toegevoegd.

Om de huid van een onmiddellijk "babyhuid" effect te voorzien, volstaat het om de emulsie Global Perfect 1 of 2 keer per dag als serum aan te brengen. De aangename fluweelzachte gel-emulsie vormt een matterend en gladstrijkend laagje waardoor oneffenheden worden verdoezeld en de teint straalt.Zijn jullie ook zo benieuwd naar Global Perfect?

Sisley Global Perfect Pore Minimizer is vanaf nu verkrijgbaar bij de parfumerie.
Prijs: 138 euro (30 ml)

3 reacties

  1. Benieuwd wel, maar voor die prijs zal het bij een staaltje blijven, als ik dat al kan bemachtigen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is echt crazy duur. Maar! Als hij écht werkt, zou ik het er wel voor over hebben. Ik ga eens kijken of ik een staaltje kan krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen