CHANEL - LES ESSENTIELS DE CHANEL

vrijdag, augustus 03, 2012


LES ESSENTIELS DE CHANEL

Peter Philips, Creative Director bij Chanel, heeft al meermaals zijn creativiteit bewezen en dat doet hij met de nieuwe herfstcollectie Les Essentiels de Chanel niet anders. Het wordt een look met een nieuwe intensiteit, waarbij hij voor verschillende uitdrukkingen zorgt.

Net zoals bij de voorgaande collecties is er opnieuw een sterproduct dat alle aandacht krijgt. Lumière d'Artifices, het zacht geïriseerd poederduo met goudkleurige schitteringen, zorgt voor een stralende teint die het licht weerkaatst en de magie van zonnige dagen tot in het hart van de herfst verlengt.Naast het oogschaduwpalette Les 4 Ombres 'Premier Regard' zijn er ook de prachtige oogschaduwdoosjes Ombre Essentielle met een nieuwe formule en twee technologieën om het effect van de tint en de intensiteit van de kleur te optimaliseren. Een stralende blik krijg je met het zilverkleurig lijntje van Stylo Yeux Waterproof in 'Silver Light' of 'Noir Intense' dat de nuances van Ombre Essentielle benadrukt.  

In de collectie is opnieuw plaats gemaakt voor heel wat mooie lipproducten waaronder de Rouge Allure Extrait de Gloss, luxueuze glossjes voor de lippen die er trouwens heel mooi uitzien! Een aanrader van formaat zijn de drie nieuwe nagellakkleuren 'Frenzy', 'Suspicious' en 'Vertigo' die alledrie tijdloze elegantie uitstralen.

Kijk vlug mee naar de rest van de beelden!CREATION EXCLUSIVE - LUMIÈRE D'ARTIFICES 'Beige': 55,93€STYLO YEUX WATERPROOF 'Silver Light' (LE) - 'Noir Intense': 23,39€

LES 4 OMBRES 'Premier Regard' - 49,32€ 

ROUGE ALLURE EXTRAIT DE GLOSS 'Caprice' (LE) - 'Troublant' (LE): 31,02€


ROUGE COCO SHINE 'Chic' - 'Parfait' - 30€

JOUES CONTRASTE - 'Rose Initiale' - 38,14€
LE VERNIS 'Frenzy' - 22,88€LE VERNIS 'Suspicious' - 22,88€LE VERNIS 'Vertigo' - 22,88€
Het oogschaduwpalette en de drie lakjes mogen alvast mijn richting uitkomen! #Oeps! Gelukkig ben ik binnenkort jarig! 

De collectie Les Essentiels de Chanel is vanaf 16 augustus 2012 verkrijgbaar.- Ombre Essentielle - Complice (LE) - Eclairé - Furtif - Infini: 27,46 euro
- Les 4 Ombres 'Premier Regard': 49,32 euro
- Stylo Yeux Waterproof 'Silver Light' (LE) - Noir Intense: 23,39 euro
- Creation Exclusive - Lumière d'Artifices 'Beiges': 55,93 euro
- Joues Contraste 'Rose Initiale': 38,14 euro
- Rouge Coco 'Caractère': 30 euro
- Rouge Coco Shine 'Chic' - 'Parfait': 30 euro
- Le Crayon Lèvres 'Amarante': 21,36 euro
- Rouge Allure Extrait de Gloss 'Caprice' (LE) - 'Troublant' (LE): 31,02 euro
- Le Vernis 'Frenzy' - 'Suspicious' - 'Vertigo' 22,88 euro
- Lèvres Scintillantes 'Sweet Beige': 25,93 euro

5 reacties