CAUDALIE - GOMMAGE CRUSHED CABERNET

maandag, augustus 27, 2012

Net als je gezicht heeft ook je lichaam af en toe nood aan een scrubbeurt. Die zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding, maar maakt de huid ook egaler en zachter. Caudalie bracht Gommage Crushed Cabernet uit, een heerlijke lichaamsscrub  met drainerende werking op basis van gemalen druivenpitten, bruine suiker en honing. 

Anders dan andere lichaamsscrubs komt deze eens niet in een tube, maar in een leuk potje. Voor mij al een reden om er meteen mee aan de slag te gaan!   
De Gommage Crushed Cabernet bevat kleine scrubdeeltjes die net groot genoeg zijn om de huid optimaal te exfoliëren, zonder te irriteren. Bovendien bevat deze scrub zes essentiële oliën van organische oorsprong, die cellulitis en en huidverslapping helpen tegen te gaan.

Of deze scrub je huid nu helemaal vrij van cellulitis maakt denk ik niet, maar het lijkt mij wel een ideaal product voor wie een goede bodyscrub met verstevigende werking zoekt.  
  


De scrub ziet er niet alleen zalig uit, hij ruikt ook heerlijk! Caudalie raadt aan om de scrub twee keer per week op het hele lichaam te gebruiken, en in cirkelvormige bewegingen in te masseren. Als beloning hiervoor krijg je een babyzachte huid zonder vettig laagje achteraf!

Een aanrader van formaat en meteen geklasseerd bij de categorie 'favorieten'!
Caudalie's Gommage Crushed Cabernet is verkrijgbaar bij de apotheek en parapharmacie.
Prijs: 20,80 euro (150 g) 
6 reacties

 1. die verpakking <3 zo'n ouderwetse pot is zo tof, hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er inderdaad zalig uit! Wil ik ook proberen en ga ik sowieso naar op zoek als m'n scrub van Cake op is!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kan niet slecht zijn hé ! Leuke verpakking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh klinkt héél erg goed! Caudalie heeft zo'n fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op lichaamsscrubs, en deze ziet er heel fijn uit. En als hij inderdaad ook verstevigend werkt (al is het maar een beetje) dan is dat mooi meegenomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen