GIVENCHY: MASCARA NOIR COUTURE

donderdag, juli 05, 2012

GIVENCHY - mascara Noir CoutureVolle, lange en gekrulde wimpers... Wie droomt er niet van? Givenchy scoorde recent al hoge toppen met hun populaire mascara Phenomen'Eyes en met de lancering van hun nieuwe 4-in-1 mascara Noir Couture ziet het naar uit dat deze multifunctionele mascara minstens een even groot succes wordt!     

Het geheim van weelderige, lange wimpers met een sensueel volume ligt hem in het speciale driedelige borsteltje, gecombineerd met een gladmakende, moduleerbare textuur die de wimpers omhullen als een zwart defiléjurkje. 

Dankzij het extract van copernica, een Braziliaanse plantaardige was, en de verschillende lengtes van de vezels van de mascara, worden alle wimperhaartjes aan de basis opgenomen en uitgerokken. Het resultaat is een betoverende welving, als een brushing!   

Speciaal voor de lancering van de nieuwe mascara Noir Couture werd er een reclamefilmpje gemaakt door niemand minder dan modefotograaf Willy Vanderperre. In het filmpje, onder leiding van regisseur Darren Aronofsky, (bekend van o.a. Black Swan en Requiem for a Dream) zien we de beeldschone Liv Taylor die met haar heldere huid en adembenemende wimpers de essentie van Noir Couture belichaamt.

Let ook op het zwarte kanten jurkje met speels clair-obscureffect, adembenemend!De Givenchy mascara Noir Couture is nu reeds verkrijgbaar in de parfumerie.
Prijs: 31,50 euro
(verkrijgbaar in N°1 Black Satin en N°2 Brown Satin)

2 reacties