GIVENCHY ÉTÉ À FLEUR DE PEAU - SUMMER COLLECTION 2012

maandag, juli 02, 2012


Of je deze zomer nu naar een of andere zonnige bestemming trekt, of gewoon thuis van een welverdiende vakantie geniet, tijdens de zomer houden we allemaal wel van een natuurlijke make-up die heel eenvoudig te gebruiken is.

Bij Givenchy staat de zomer resoluut in het teken van het nude-effect met heldere kleuren voor een eenvoudige, zomerse look. Een frisse collectie met revolutionaire materies die moeiteloos worden aangebracht en de gebruinde teint nog mooier maakt.OMBRE À FLEUR DE PEAU - 'Pearly Rose N°1'

Helemaal nieuw is de luchtige crème oogschaduw met tweede-huidtextuur die een fluwelig en licht waasje vormt. Ombre à Fleur de Peau bestaat in twee natuurlijke kleuren ('pearly rose n°1' en 'pearly nude n°2') en kunnen perfect met de vingers worden aangebracht.
'Pearly Rose', een mooie oudroze kleur met subtiele parelmoerdeeltjes dat niet alleen op de oogleden een schitterend effect geeft, maar ook op de wangen en deolleté voor een prachtig resultaat zorgt!
MAGIC KAJAL - 'Delicate Nude N°2'

Het magische oogpotlood met nude-effect is deze zomer een onmisbaar item! Magic Kajal zorgt niet alleen voor een stralende blik, maar is ook de ideale basis voor oogschaduw. Zelfs kleine tekenen van vermoeidheid worden met deze magische corrigerende highlighter op een natuurlijke manier verdoezelt.
ROUGE INTERDIT SHINE - 'Delicate Brown N°28'

De lippen krijgen met 'Delicate Brown' een transparante lichtbruine kleur die voor een zonovergoten kleur en schitterende glans zorgen.VERNIS PLEASE ! 'Delicate Brown N°179'
Voor de nagels deze keer geen fel oranje of roze, wel dit geraffineerde chocoladebruin! Een mooie glans en perfecte dekking gegarandeerd!De collectie Été à Fleur de Peau is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.


- Ombre à Fleur de Peau (N°1 Pearly Rose - N°2 Pearly Nude): 65,60 euro
- Magic Kajal - N°2 Delicate Nude: 18,76 euro
- Rouge Interdit - Delicate Rose N°56: 29,21 euro
- Rouge Interdit Shine - Delicate Brown N°28: 29,21 euro
- Vernis Please! - Delicate Brown N°179: 17,73 euro
- Phenomen'Eyes - N°2 Phenomen'Brown: 30,24 euro
- Mister Light - N°2 Mister Milk: 31,26 euro
- Gloss Interdit - N°3 Coral Frenzy: 27,06 euro
3 reacties

  1. Zelf heb ik de mister radiant van Givenchy die op de eerste foto staat. Zachte textuur, makkelijk aan te brengen en geeft een subtiel bruin kleurtje ( en verzorging) op het gezicht zonder onnatuurlijk over te komen. Topproduct!

    BeantwoordenVerwijderen