FNUG & MORE @ BIOREINE

maandag, juni 25, 2012
Dat bio ook trendy en luxueus kan zijn, dat bewijst BioReine met hun recent geopende webshop waar je naast een exclusieve selectie aan natuurlijke huidverzorgingsmerken ook het Deense nagellakmerk FNUG tegenkomt!

Voor Goedele, de dame achter BioReine, was het enorm belangrijk om enkel de merken waar ze voor de volle 100% in geloven te selecteren. De zoektocht naar kwalitatieve zuivere producten in verschillende landen leverde hen uiteindelijk enkele kwalitatieve merken op waarvan velen reeds internationaal werden bekroond omwille van hun uitmuntende kwaliteit.Een greep uit het mooie aanbod:

ESSENTIAL CARE:
Eén van de Europese marktleiders in gecertificeerde natuurlijke huidverzorging. Essential Care ontwikkelde ook specifieke producten voor de probleemhuid met eczeem en allergie.

M. PICAUT SWEDISH SKINCARE:
Een Zweeds niche-merk dat exclusieve anti-aging producten brengt die voor meer dan 95% uit gecertificeerde organische ingrediënten bestaat.
c/o GERD:
Een uniek gamma met meer dan 40 pure verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam op basis van gecertificeerde natuurlijke ingrediënten.

FLOURISH ORGANICS:
De met de hand gemaakte Ierse producten van Flourish Organics bevatten enkel natuurlijke en zuivere ingrediënten. Zuivere verzorging tegen een aantrekkelijke prijs!
FNUG:
Het Deense FNUG staat voor meer dan 30 trendy nagellakkleuren zonder chemische schadelijke ingrediënten zoals 'formaldehyde', 'toluene' en 'dibutylftalaat'.

Naast de voedende eigenschappen zouden de lakjes een goede dekking, mooie glans en intense kleurpigmentatie beloven. Of dat werkelijk zo is krijgen jullie binnenkort te zien want ik ga voor jullie dit roze lakje uittesten!Kan je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op de webshop van BioReine en geniet van gratis verzending tijdens de zomermaanden!

(Actie geldig t.e.m. 1/9/2012 in België en Nederland)

3 reacties

  1. De FNUG lakjes wil ik zeker eens proberen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er duur uit allemaal, ga even een kijkje nemen op de site, ben benieuwd hoeveel het lakje kost!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed, ik ga zo dadelijk een kijkje nemen op de site

    BeantwoordenVerwijderen