DIOR ADDICT 'EAU FRAÎCHE'

woensdag, juni 27, 2012
Dior brengt deze zomer twee nieuwe frisse geuren uit, Eau Fraîche en Eau Sensuelle, die een mooie aanvulling vormen op de bestaande Dior Addict Eau de Parfum. Beide geuren zijn een pak frisser en bloemiger dan de Eau de Parfum, en daardoor het ideale zomerparfum!

Om de twee nieuwkomers extra in de verf te zetten werd in het zonnige Saint-Tropez een leuke commercial opgenomen waarin niemand minder dan de beelschone Daphne Groeneveld de hoofrol speelt. Het filmpje toont prachtige scènes in sixties sfeer op het strand van de Franse Rivièra en is echt heel leuk geworden.

Kijk zelf maar even!

Of je nu eerder houdt van bloemig, pittig of intens, er zit ongetwijfeld een Dior Addict geurtje bij dat bij jou past. Als je net als ik even gek bent van Miss Dior Eau Fraîche, dan is deze Dior Addict Eau Fraîche zeker iets voor jou!

De subtiele, frisse geur met een boeket van fresia gecombineerd met witte lotus en granaatappel geven deze Eau Fraîche iets pittigs en houtachtig. Beslist een frisse zomergeur met een portie durf en een knipoog naar Saint-Tropez!


Topnoten: Bergamot
Hartnoten: Fresia
Grondnoten: Witte muskus

Wisten jullie trouwens dat er speciaal voor deze nieuwe commercial ook een online magazine uitgebracht werd waarin je alle exclusieve weetjes over het maken van de film te zien krijgt én waar ook handige make-up tricks van Daphne uit de doeken worden gedaan?

Dior Addict 'Eau Fraîche', 'Eau Sensuelle' en 'Eau de Parfum' is vanaf eind juni te koop.
56,60 euro (50 ml) - 79,80 euro (100 ml)


7 reacties