DEBORAH MILANO: PRÊT à PORTER '59 GOOD LUCK GREEN'

maandag, juni 04, 2012Sinds kort kan je bij iU terecht voor de Prêt à Porter collection van Deborah Milano, een gelimiteerde collectie mini nagellakjes met 25 hippe en trendy kleuren die perfect aansluiten bij de trends van dit seizoen.

In de collectie zijn zowel nude tinten als felle kleuren zoals rood, geel en oranje terug te vinden, zodat iedereen zijn gading vindt. De mini lakjes zijn trouwens door hun kleine formaat (4,5 ml) ook nog eens extra handig om mee te nemen op vakantie!


Ik testte voor jullie de kleur '59 Good Luck Green' uit, een mooie donkergroene tint die dankzij het brede kwastje heel netjes kan worden aangebracht. Een perfecte dekking bekom je met twee laagjes en dat is vrij uniek, aangezien de meeste groene nagellakkleuren vaak drie laagjes nodig hebben.

De droogtijd is net iets langer dan bij andere lakjes, maar de hoogglanzende finish maakt dat weer goed. Op vlak van houdbaarheid scoort dit lakje zeker goed, want die kleine tipwear verschijnt pas na een drietal dagen!Benieuwd geworden naar de mini nagellakjes van Deborah Milano?
Voor de kleine prijs van 3,99 euro haal je er al eentje in huis!Deborah Milano Prêt à Porter collection is exclusief verkrijgbaar bij iU.
Prijs: 3,99 euro (4,5 ml)


6 reacties

 1. Leuke kleur en helemaal niet duur, I like !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. iU? Is dat een Nederlandse zaak?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @deijsprinses: iU is een Belgische winkelketen. Je vindt de verschillende adressen op hun website terug ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie en aparte kleur. Daar ga ik zeker eens voor kijken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel!
  Mooie kleur trouwens..

  Liefs,
  Jolien

  BeantwoordenVerwijderen