OP STAP IN PARIJS MET OENOBIOL!

dinsdag, mei 15, 2012


Vorige week vrijdag konden jullie hier al lezen dat ik samen met enkele andere bloggers door Oenobiol was uitgenodigd voor een event in Parijs en zoals beloofd heb ik voor jullie een korte samenvatting met enkele mooie beelden van Parijs gemaakt. Hope you'll like it!

Omstreeks 8u.30 hadden we in Brussel-Zuid afgesproken waar we na een heerlijke koffie met z'n allen de Thalys richting Parijs namen. Tijdens de rit kregen we door de mensen van Oenobiol wat meer uitleg over de verschillende producten en hun werking.Het station Paris Nord...


Onze eerste stop was deze Pharmacie Anglaise op de Champs-Elysées, waar we een korte uitleg over de producten van Oenobiol kregen.

Op zowat elke hoek van de straat vind je hier trouwens een apotheek, beslist de moeite om er eens binnen te springen als je in Parijs bent!Zoals jullie op de foto's kunnen zien was het die dag echt prachtig weer, het leek er wel op of het zonnetje speciaal voor die dag besteld was.Nadien trokken we naar het hoofdkantoor van Oenobiol waar we aan de hand van een presentatie en in het gezelschap van een verfrissend drankje de geschiedenis van het merk te zien kregen. Behoorlijk onder de indruk!De mooie inkomhal van het Oenobiol hoofdkwartier...Oenobiol reclamecampagnes over de jaren heen...Momenteel test ik de Oenobiol 'anti-aging' voedingssupplementen, waar ik jullie binnenkort graag meer over vertel!Ondertussen begon het al bij heel wat buikjes te rommelen en zo bracht een taxi ons naar één van de mooiste plekjes uit Parijs om te lunchen.Op deze adembenemende locatie tussen het Louvre en Le Musée des Arts Déco genoten we van een lekkere lunch!De beste cheeseburger eet je trouwens bij 'Le Saut du Loup'!


Luieren op het gras, met de Eiffeltoren op de achtergrond...
Een bezoekje aan Parijs is eigenlijk nooit compleet zonder te stoppen bij Ladurée, gekend om z'n lekkere macarons!
Eenmaal binnen werd je als het ware overspoeld door het gigantische assortiment aan macarons in alle mogelijke kleuren en smaken!Ik was helemaal weg van de prachtige Ladurée doosjes en liet een doosje met acht verschillende smaken vullen. Prachtig!

Ondertussen werd duidelijk dat we slechts enkele minuten de tijd meer hadden om onze Thalys te halen, en dus schakelde iedereen een versnelling hoger om toch maar de trein te halen, wat ons uiteindelijk ook is gelukt!

Helemaal buiten adem raakten we nog net op tijd in het station maar het was het helemaal waard! Een welgemeende dank aan de mensen van Oona en Oenobiol die er nog maar eens voor hebben gezorgd dat dit een ongelooflijke dag werd! Bedankt ook aan de collega bloggers, het was een toffe groep!Ook benieuwd geworden naar wat Oenobiol voor jou kan betekenen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Oenobiol of breng een bezoekje aan de Oenobiol facebookpagina waar je trouwens regelmatig kan meedoen aan één van de leuke wedstrijden!

7 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar de werking en de resultaten van de anti-aging supplementen van het voor mij nog onbekende merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zag er een leuke dag uit! Fijn dat het weer ook meewerkte :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @beauties: Om één of andere reden is jouw reactie wel verschenen in mijn mailbox, maar niet hier bij de comments. Heel raar!

  Bij deze, de smaken die ik heb gekozen zijn framboos, citroen, aardbei, oranjebloesem (héérlijk), koffie, chocolade en chocolade met melk. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was echt een superleuk dagje!! Heb er ook van genoten! Moeten we zeker nog is opnieuw doen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zag er een leuke dag uit, ik ben benieuwd wat je van de producten gaat vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hadden echt wel geluk met het weer ! De macarons zien er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen