LES EXPRESSIONS DE CHANEL

woensdag, mei 30, 2012Na de zonnige make-upcollectie 'Summertime de Chanel', die sinds enkele weken in de winkels ligt zorgt Chanel aanstaande vrijdag alweer voor een nieuwe verrassing: 'Les Expressions de Chanel'.

'Les Expressions de Chanel' is een eerder compacte make-upcollectie waarin de ogen alle aandacht krijgen. De ogen worden opgemaakt in een van de drie adembenemende kleuren zoals koraal, paars en bruin die de blik als het ware doen stralen.
INIMITABLE INTENSE - 30 euro

Niet nieuw maar wel nog altijd een populaire mascara bij heel wat beautybloggers is de Inimitable Intense mascara. Inimitable Intense is speciaal ontworpen voor vrouwen die zowel volume, lengte als mooi gekrulde wimpers willen.


SUBLIME DE CHANEL WATERPROOF 'NOIR 10' - 30 euro

Sublime de Chanel Waterproof belooft dan weer perfect gekrulde en extreem lange wimpers, in alle weersomstandigheden. Klik hier om de review van de Sublime de Chanel mascara nog eens na te lezen.
LES 4 OMBRES - 49,32 euro

Les 4 Ombres zijn bijzonder veelzijdig. De vier kleurschakeringen met een mat, satijnen of irriserend effect laten toe om een natuurlijk, of eerder intens resultaat te bekomen.

- '36 Intuition' (new)
- '34 Eclosion'
- '37 Variation' (new)ILLUSION D'OMBRE - 28,98 euro

Met Illusion D'Ombre tovert een prachtige glans op de oogleden, waarbij u naar hartelust kan spelen met de kleurintensiteit voor een licht of meer geaccentueerd effect.

- '83 Illusoire'
- '88 Abstraction' (new)
- '89 Vision' (new)Les Expressions de Chanel ligt vanaf vrijdag 1 juni 2012 in de winkels.

Gaan jullie aanstaande vrijdag iets uit deze collectie halen?
2 reacties

  1. Ik heb van Les 4 Ombres de kleur 34: eclosion. Echt prachtig! Alleen had ik wel gehoopt dat de iets oranje/perzik kleur linksboven meer gepigmenteerd was.

    BeantwoordenVerwijderen