DEBORAH LIPPMANN + ESSENCE GLITTER NAILS

woensdag, mei 16, 2012


Nagellaktrends zoals de crackle nails en de recente magnetic nails hebben mij maar weinig of niet weten te bekoren. Een trend waar ik dan weer wel voor te vinden ben zijn de glitter nagels, waarbij slechts één nagel een laagje glitter krijgt.


Ik ging aan de slag met de lichtroze kleur 'Shape Of My Heart' van Deborah Lippmann, en een glitter top coat in '02 Circus Confetti' van Essence.

De glitter top coat van Essence is volgens sommigen trouwens een goede dupe voor het glitterlakje 'Happy Birthday' van Deborah Lippmann.De roze kleur 'Shape Of My Heart' van Deborah Lippmann kwam er in samenwerking met het magazine Shape, ten voordele van borstkankeronderzoek. Borstkanker is zo'n vreselijke ziekte, en jullie weten dat zo'n initiatieven mij nauw aan het hart liggen.
'Shape Of My Heart' is een mooie mix van roze en lavendel, waardoor de kleur net even anders is dan andere lichtroze kleuren nagellakken. Dit lakje heeft wel drie laagjes nodig om tot een mooie dekking te komen.
Tenslotte breng je op één nagel een laagje 'Circus Confetti' van Essence aan voor een speels effect en werkt je af met een top coat voor extra bescherming.
Do you like it?Deborah Lippmann 'Shape Of My Heart' is o.a. verkrijgbaar bij Instant Spa
(19,95 euro).
Essence Nail Art Special Effet! Topper in '02 Circus Confetti' vind je bij Kruidvat
(1,99 euro).

7 reacties