YVES SAINT LAURENT: SWIMMING POOL - SUMMER LOOK 2012

donderdag, maart 01, 2012

Op de zomerse temperaturen is het misschien nog even wachten, maar we kunnen natuurlijk altijd al meegenieten van de prachtige campagnebeelden van Yves Saint Laurent's nieuwste zomerlook: Swimming Pool.

Lloyd Simmonds, artistiek directeur make-up bij Yves Saint Laurent koos deze zomer voor een heldere, door de zon opgewarmde teint met minerale tinten die verwijzen naar het zand en het paarlemoer van de schelpen. Voeg daarbij een intense blauwe focus op de ogen als contrast, en je creëert meteen een vurige sexy blik. Verleiding ten top! TERRE SAHARIENNE COLLECTOR - 50 euro

De teint krijgt met Terre Saharienne een stralende warme teint, alsof ze net met de zon heeft geflirt. Dit Y-conische product kreeg dit seizoen een stijlvolle pythonprint en bestaat in 3 kleurharmoniën voor een zonnige en subtiel gebruinde zomerse teint.
3 nuances in beperkte oplage.

- Harmonie N°1 - Tanned
- Harmonie N°2 - Sunkissed
- Harmonie N°3 - Bronzed


PURE CHROMATICS - 50,50 euro

Met de vier oogschaduwkleuren uit het palet Pure Chromatics creëert u smokey eyes in een handomdraai. Voor een helder effect voegt u een paarlemoeren of gouden toets toe in de binnenste ooghoek.

- Pure Chromatics: N°7, N°8 en N°9


DESSIN DU REGARD WATERPROOF - 21 euro

Het oogpotlood Dessin Du Regard N°9 tekent een mooi en grafisch lijntje tegen de wimperrand dat zich prachtig laat combineren met de nieuwe Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof.MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS WATERPROOF - 31 euro

- 2 nieuwe tinten: N°4 en N°5


GOLDEN GLOSS - 28 euro

Speel deze zomer naar believen met texturen en nuances. Ga voor een vleugje Golden Gloss voor een volle glossy mond of Rouge Pur Couture, voor een meer gesofisticeerde look.

- N°51, N°52, N°53 en N°54

ROUGE PUR COUTURE - 31 euro

- N°41, N°42, N°43, N°44 en N°45Wat vinden jullie van deze collectie?
Ik ben echt wel onder de indruk van het doosje Terre Saharienne en het goudkleurig oogpotlood Dessin Du Regard Waterproof!


De Yves Saint Laurent Summer Look 2012 is vanaf mei 2012 verkrijgbaar bij de parfumerie.
2 reacties