BOBBI BROWN: BRIGHTENING NUDES COLLECTION

dinsdag, maart 13, 2012


Allemaal dromen we wel van een mooie glow op de huid, waarbij het lijkt alsof je huid straalt van binnenuit. Dat effect kan nu nog makkelijker worden bekomen met de producten uit de nieuwe Brightening Nudes Collection van Bobbi Brown.

Naast het mooie oplichtende poeder werden er ook enkele nieuwe kleuren toegevoegd aan het Sparkle Eye Shadow en Brightening Lip Gloss kleurenassortiment zodat ook de ogen en lippen de komende lente stralend doorkomen.

BRIGHTENING FINISHING POWDER ('Brightening Nudes') - 49,80 euro

Het sterproduct uit de collectie is ongetwijfeld het Brightening Finishing Powder. Zes schitterende tinten in een prachtig doosje die een natuurlijke, stralende gloed op de huid toveren. De innovatieve formule zorgt voor een zijdezacht en transparant resultaat zonder zwaar aan te voelen.SPARKLE EYE SHADOW ('Silver Moon' - 'Ballet' - 'Mica' - 'Sunlight') - 31,50 euro

De vederlichte formule van de Sparkle Eye Shadow glijdt als het ware over de ogen en blijft moeiteloos zitten zonder uit te lopen. Voor de Brightening Nudes Collection bedacht Bobbi Brown vier nieuwe pasteltinten in roze, zilverwit, grijs en zacht goud, om de ogen te doen sprankelen.

BRIGHTENING LIP GLOSS ('Lilac Pearl' - 'Pink Opal' - 'Pink Lilac') - 23,40 euro

De kleine lichtreflecterende deeltjes in de Brightening Lip Gloss creëren onmiddellijk vollere lippen en kunnen alleen of bovenop je favoriete Bobbi Brown lipstick worden gedragen.CRYSTAL GLITTER LIP GLOSS - 23,40 euro

Subtiele glittertjes maken van deze transparante lip gloss een echt hebbeding. Kan alleen worden gebruikt voor een natuurlijke look, of bovenop je favoriete kleur lippenstift voor een extreme hoogglans. Dankzij de handige tube is deze lip gloss makkelijk mee te nemen.

Wat komt er bij jullie op de wishlist te staan?
Ik ga zeker het Brightening Finishing Powder van dichtbij gaan bekijken!De Brightening Nudes Collection is binnenkort te ontdekken in de Bobbi Brown Store, A. Ortsstraat 11A (Dansaert) - 1000 Brussel.

3 reacties