MATRIX Biolage: Colorcarethérapie

dinsdag, februari 21, 2012


colorcarethérapie

Orchideeën zijn een van de meest duurzame bloemen in het plantenrijk. Met hun helder gekleurde bloemblaadjes waarvan de kleur nooit lijkt te vervagen en het behoudt van de kleur tijdens de bloei wisten ze Matrix Biolage te inspireren bij de creatie van een nieuw gamma: Colorcarethérapie.De producten uit het nieuw gamma Colorcarethérapie bevatten een lage pH-waarde en het Orchidee + UV-Complex, die het haar hydrateren en de diepte, kleurtoon en glans van gekleurd haar beschermen.

Het volledige gamma is bovendien perfect voor alle haartypes die hun stralende kleur willen behouden, zelfs fijn haar.COLOR CARE SHAMPOO - 14,20 euro (250 ml)
Een milde shampoo die op zachte wijze het haar reinigt en zorgt voor een langdurig kleurbehoud. Vrij van parabenen en synthetische verf.


COLOR BLOOM MASQUE - 21,00 euro (150 ml)

Het smeuïge masker met voedende eigenschappen omhult elke lok en verzegelt de schubbenlaag. Bevat geen siliconen, parabenen of synthetische verf.


SHINE SHAKE SPRAY - 19,80 euro (125 ml)

Een aangename stylingspray die kleurvervaging voorkomt en zorgt voor glad en glanzend haar. Bevat geen parabenen of synthetische verf.Het Biolage Colorcarethérapie-gamma is vanaf februari 2012 verkrijgbaar bij de Matrix-kapper!


Wil jij graag kans maken op een heerlijk L'Oréal Professionnel verwenpakket?
Vergeet dan zeker niet mee te doen aan de leuke Valentijnswedstrijd. Meer info vind je hier.

(Deelnemen kan nog t.e.m. vrijdag 24 februari 2012).


0 reacties