DIOR: Garden Party - Spring Look 2012

maandag, februari 06, 2012

Deze lente neemt Dior ons mee naar de schoonheid van een weelderig bloeiende rozentuin, waar tedere tinten van stralend paars en fris bloemengroen centraal staan.

De zachte en draagbare pasteltinten uit de Dior Garden Party-collectie zijn gewoonweg schitterend! Maar ook de prints en de verpakkingen zijn beeldig, en wie de collectie in de winkels al heeft gespot zal het zeker met mij eens zijn, deze collectie heeft een groot 'hebben'-gehalte!


DIORSKIN ROSY GLOW BLUSH '001 Pétale' - 46,36 euro

Een frisse roze blos op de wangen creëer je met Rosy Glow, een nieuwe generatie blush die dankzij de Fresh Color Reveal-technologie reageert op de vochtigheid van je huid en ze zo van een gepersonaliseerde en transparante kleur voorziet.
Het doosje van de Rosy Glow Blush is zo mooi dat je het eigenlijk alleen al daarvoor zou kopen. De roze kleur lijkt op het eerste zicht misschien heftig, maar eens aangebracht tovert hij een transparante frisse, roze kleur.  

Het bijgeleverde kwastje is trouwens van prima kwaliteit en zorgt voor een mooie egale kleur, hier aangebracht op de hand!
DIOR VERNIS GARDEN PARTY PARFUME - 25,89 euro

De nagels krijgen een zachte leliegroene kleur 'Waterlily' en een fleurig paars 'Forget-me-not'. Allebei kokette en elegante tinten die met hun bedwelmende rozengeur voor een echte verrassing zorgen! Het lakje 'Waterlily' zien jullie hier, een 'nail of the day' hiermee mogen jullie vrijdag verwachten!


De Dior Garden Party-collectie is vanaf 18 januari 2012 verkrijgbaar in de parfumerie.

- Dior Garden Clutch (limited edition): 79,55 euro
- Dior Vernis Garden Party Parfumé (limited edition): 25,89 euro
- 5 Couleurs Garden Edition (limited edition): 59,56 euro
- Diorskin Rosy Glow Blush: 46,36 euro
- Skinflash Primer Radiance: 44,85 euro
- Skinflash (limited edition): 38,26 euro
- Dior Addict Ultra-Gloss: 29,52 euro
- Sérum de Rouge (limited edition): 38,24 euro
- Rouge Dior: 34,76 euro
- 3 Couleurs: 45,69 euro7 reacties