150 jaar ROGER & GALLET

donderdag, februari 23, 2012

Het Franse verzorgingsmerk Roger & Gallet viert dit jaar zijn 150ste verjaardag en dat is reden genoeg om te vieren! Speciaal voor deze gelegenheid komt het merk met een nieuwe versie van de beroemde Flacons Rouleau, geïnspireerd door de mythische Rouleau de l'Empereur.

De tijdelijke collectie bestaat uit drie uiterst geraffineerde geuren die met hun transparante en stijlvolle verpakking pure elegantie uitstralen.


'Eau de Cologne Jean Marie Farina' zorgt met zijn aromatische toetsen in combinatie met de natuurlijke extracten van citroen en neroli voor een verfrissend en verzachtend effect.

'Eau Fraîche Bois d'Orange' neemt je mee naar de weelderige en betoverende tuinen van het Alhambra in Granada. Zonnige toetsen van mandarijn, basilicum, oranjebloesem en hout vormen de basis van deze overheerlijke verkwikkende geur.


'Eau Fraîche Fleur d'Osmanthus' doet denken aan een hof van Eden in China, aan vederlichte bloemenblaadjes en de geur van osmanthus met een lichte abrikozentoets.

Een bijzonder aangename en frisse geur die naast neroli en osmanthus, ook een vleugje sinaasappel, tonkaboon, sandelhout en benzoë voor een subtiel houtig accent bevat.

De drie geuren van Roger & Gallet zijn sinds februari 2012 verkrijgbaar in de apotheek.

Prijs: 45 euro (100 ml)2 reacties