ESSIE 'COCKTAIL BLING' WINTER 2011

donderdag, december 08, 2011
Iedereen kent ongetwijfeld het populaire nagellakmerk Essie. Met zijn trendy kleurtjes en hippe namen zoals Sugar Daddy, Buy Me a Cameo en Shop Till I Drop, wist het merk wereldwijd al heel wat vrouwen voor zich te winnen.

Na het grote succes in Amerika is het nu tijd om de Essie kleurtjes naar Europa te halen, waarbij België de spits mag afbijten! De lakjes kregen een nieuw borsteltje én een aangepaste formule zodat lakken nog makkelijker wordt.

Ook de prijs is een meevaller! Voor een flesje van 13,5 ml betaal je 10,99 euro en dat is best een mooie prijs.De collectie zal bestaan uit een 100-tal kleurtjes en natuurlijk ook enkele nagelverzorgingsproducten. Vier keer per jaar pakt Essie ook uit met een seizoenscollectie met 6 kleurtjes die helemaal zijn afgestemd op de nieuwste trends.
Voor dit seizoen liet Essie zich met 'Cocktail Bling' inspireren door de pracht van kostbare edelstenen en metalen. Zes mooie winterkleurtjes, met voor mij als uitblinker de robijnrode Size Matters en het prachtige Bobbing for Baubles.


V.l.n.r.: Size Matters - School of Hard Rocks - Bobbing for BaublesV.l.n.r.: Cocktail Bling - Brooch The Subject - Bangle Jangle

De collectie ligt sinds vorige week in de winkel, meer bepaald bij Di in Brussel. Uiteraard volgen ook de andere Di-filialen en wordt het merk in januari ook bij Ici Paris XL verwacht.
4 reacties

 1. Ooh ik zal es gaan piepen in de lokale Di. Zo'n mooie kleurtjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cocktail Bling is mooi! Hopelijk zijn ze hier ook snel verkrijgbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bobbing for Baubles lijkt me erg mooi, die komt op m'n verlanglijstje te staan!

  http://lafillesblog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen